Eveniment-Social

Adversarii il pun la zid pe Marius Bodea! „A aterizat in postura de candidat cu avionul de la Bucuresti”

Publicat: 13 mart. 2016
1

@ Liberalul Marius Bodea a intrat in gura adversarilor politici @ Bodea a ajuns sa fie comparat cu o papusa manevrata de alte persoane din PNL @ In plus, persoane din anturajul acestuia au ajuns sa blocheze in mod voit in instanta infiintarea unor noi partide

Candidatul PNL la Primaria Iasi, Marius Bodea, a intrat in vizorul competitorilor politici. Sefii formatiunii politice „Pentru Iasi” s-au aratat nemultumiti de atacurile din ultima vreme ale PNL si au iesit la atac. Andrei Postolache, liderul Pentru Iasi, a lansat un atac necrutator la adresa lui Marius Bodea, un personaj mediocru, care iese public doar cu teme dictate de altii.

„Marius Bodea nu stie ce se intampla in partidul sau. A aterizat in postura de candidat cu avionul de la Bucuresti si atat”, a sustinut Andrei Postolache. Totul a plecat de la blocarea in instanta a infiintarii partidului Pentru Iasi, de oamenii apropiati liberalilor. Un individ cercetat penal de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), Catalin Puiu, se afla in spatele blocarii in instanta a partidului respectiv. Acest individ a depus o contestatie la instanta, prin care cere ca formatiunea sa nu beneficieze de personalitate juridica. Ulterior, a fost depusa o alta contestatie, de un apropiat al acestuia, la termenul din 7 martie. Dupa ce magistratii au amanat luarea unei decizii, cei de la Pentru Iasi sustin ca exista riscul sa depaseasca termenul final de 7 aprilie, prin care mai pot fi inregistrati oficial ca partid. In plus, cei de la Pentru Iasi l-au acuzat oficial pe avocatul Dragomir Tomaseschi, fost presedinte al organizatiei municipale PNL, de blocarea lor in instanta. Concret, Postolache sustine ca Tomaseschi il reprezinta pe Puiu in procesul acestuia cu DNA si ca totul a fost orchestrat la ordinele acestuia. Ba chiar, Puiu a fost surprins filmand o petrecere a PNL dupa numirea lui Bodea la sefia organizatiei municipale.

„Tot orasul stie ca ei se cunosc, dar cu toate acestea au mintit. Au fost facute doua contestatii cu rea intentie, la comanda lui Tomaseschi. Este antidemocratic sa impiedici aparitia unui competitor politic”, a sustinut Postolache. Acesta a mai sustinut si ca, in cazul in care termenul limita de inscriere ca partid va fi depasit, acesta va candida ca independent la Primaria Iasi, iar colegii lui vor merge la fel pe listele pentru Consiliul Local.
Comentarii
  • Pacat ca Marius un individ destept si curat juridic are o doza de naivitate politica care fereasca Domnul il poate duce la pierzania alegerilor din iunie! Asculta Marius!

Adauga un comentariu