National

Adriana Saftoiu, dupa excluderea din PNL: E mai rau ca in PCR, nu am vocatie de sluga

Publicat: 23 dec. 2012
1

Decizia excluderii din partid a fostului deputat PNL apartine conducerii organizatiei din Prahova, unde Adriana Saftoiu era membru. Printre capetele de acuzare impotriva s-au numarat „iesirile publice” impotriva conducerii partidului.

Adriana Saftoiu a intrat in conflict cu conducerea centrala a PNL, dupa ce l-a atacat public in mai multe interviuri pe presedintele partidului, Crin Antonescu.

„Am aflat despre aceasta excludere de la televizor si nu-mi ramane decat sa constat ca e mai rau decat daca as fi fost membru al Partidului Comunist, unde acolo inteleg ca totusi te chemau in sedinta in care erai exclus macar sa te infiereze de fata cu oamenii muncii si sa mimeze cat decat democratia, lasandu-te, vezi Doamne, sa spui ceva in apararea ta”, a declarat Saftoiu, potrivit gandul.info.

Ea a spus ca nu are „vocatie de sluga”, iar excluderea ei reprezinta un mesaj transmis celor care „au alte idei decat liderul PNL”.

La inceputul acestui an, Adriana Saftoiu si-a dat demisia din Parlament, in timpul grevei parlamentarilor USL. La alegerile parlamentare din aceasta toamna, ea nu a mai fost sustinuta pentru un nou mandat.

Ea a venit in partid in timpul guvernarii Tariceanu, dupa ce anterior fusese in echipa presedintelui Traian Basescu la Palatul Cotroceni.
Adauga un comentariu