Magazin

Adriana Bahmuteanu, mutare definitiva, de dragul lui Prigoana

Publicat: 31 mai 2013
1

Agitatie mare, ieri dupa-amiaza, la casa in care Bahmu a locuit cu chirie jumatate de an. Bucatarasa familiei si un paznic au venit aici sa-i ia lucrurile si sa i le mute in vila lui Silviu Prigoana. Desi cei doi s-au impacat de aproximativ trei saptamani, Adriana nu-si recuperase bunurile din locuinta in care a stat cat a fost despartita de milionar.

Incet, dar sigur, Adriana Bahmuteanu (39 de ani) se reinstaleaza cu drepturi depline in vila in care a locuit cu sotul ei, Silviu Prigoana (49 de ani), pana sa se desparta de el, in vara anului trecut, scrie click.ro.

Ieri, in jurul orei 15.00, doi dintre angajatii afaceristului au fost trimisi cu o sarcina clara la casa in care vedeta a stat cu chirie pana de curand: sa-i stranga lucrurile si sa le aduca la vila afaceristului.

Cei doi, este vorba despre bucatareasa si un paznic, au inghesuit acareturile in pungi mari de plastic si in cutii de carton si le-au depozitat cu grija in portbagajul masinii, pe care l-au umplut pana la refuz. Printre bunurile care au fost duse acasa la familia Prigoana s-au aflat, in principal, haine, cosmetice si bijuterii, lucruri pe care Adriana le avea din perioada casniciei cu Prigoana, dar si altele pe care le-a cumparat in lunile in care au fost separati. In schimb, a renuntat total la lenjeriile de pat pe care le achizitionase in perioada cat au fost certati, pentru ca linistea casei sa nu fie tulburata.

Pentru ca la vila in care sta cu sotul ei are tot ce ii trebuie, vedeta nu si-a mai recuperat vesela sau schimburile de pat, care oricum nu s-ar fi potrivit cu stilul clasic in care e amenajata locuinta afaceristului.

Toata operatiunea de recuperare a bunurilor Adrianei a durat in jur de o ora, bucatareasa si paznicul parasind casa inchiriata in jur de ora 16.00. Cei doi s-au oprit direct la vila lui Prigoana, unde au descarcat toate bagajele. Chiar daca nu mai sta aici, Bahmu va plati in continuare chirie, care ajunge la aproximativ 1.000 de euro pe luna.

Asta deoarece in casa in care Adriana si cei doi copii, Maximus (5 ani) si Eduard (2 ani) au locuit din toamna pâna de Paste, cand s-au intors cu totii acasa, functioneaza in continuare atelierul de croitorie pe care Bahmu si l-a deschis de curand.
Adauga un comentariu