Magazin

Adriana Bahmuteanu, la pat de doua zile

Publicat: 24 sept. 2012
1

Adriana Bahmuteanu a trecut vineri prin clipe grele. Bruneta a fost operata de fibrom uterin, la Spitalul Victor Babes din Capitala. Desi a gasit o metoda de indepartare a fibromului mult mai simpla, fara sa fie taiata si cusuta, vedeta tv sta in pat de doua zile. Durerile sunt groaznice, asa incat nici calmantele nu o prea ajuta, scrie click.ro.

Vineri dimineata, Adriana Bahmuteanu (38 de ani) s-a dus la Spitalul Victor Babes din Capitala pentru a-i fi indepartat un fibrom uterin. Incantata ca nu va fi taiata, datorita procedurii ce poarta numele de embolizare, Adriana n-a avut pic de emotii. A intrat pe mana asistentelor care i-au facut analize si perfuzii, s-a „cazat” in salon si a asteptat sa fie luata in sala de operatii. Doctorul a avertizat-o ca, dupa aceasta procedura de eliminare a fibromului, va avea dureri de burta. A doua zi, sambata, a fost deja externata.

„Mi s-a parut senzational ca printr-o injectie in vena sa scapi de un fibrom uterin. Ma simt bine, desi ma doare rau burta. Stau pe calmante”, declara vedeta tv imediat dupa iesirea din operatie.

Ei bine, iata ca au trecut doua zile, iar durerile nu i-au trecut, ba chiar s-au intetit. Conform unor surse din anturajul ei, Adriana sta in pat de sambata, de cand a ajuns acasa, la locuinta din comuna Pantelimon, unde s-a mutat cu cei doi copii, Eduard (2 ani) si Maximus (4 ani). „Adriana se simte foarte rau, sta in pat”, a spus mama vedetei tv care locuieste cu ea.

Bahmu isi propusese de cateva luni sa faca aceasta operatie pentru ca si ea, si sotul ei, Silviu Prigoana, isi mai doreau o fetita. Prigoana nu i-a dat nici un semn de aproape doua luni de cand bruneta a parasit domiciliul conjugal impreuna cu cei doi baieti si nici acum nu s-a interesat de ea, chiar daca Adriana a suferit o interventie chirurgicala si ar avea nevoie de o vorba buna spusa de cineva drag.

Durerile groaznice pe care le acuza Adriana Bahmuteanu sunt normale. Asta spun medicii, care explica faptul ca simptomele difera de la femeie la femeie. „Interventia a fost un real succes, insa e normal sa aiba dureri. Acestea trec dupa 24-72 de ore, insa nu e la fel la toate pacientele. Pe unele nu le doare deloc, pe altele durerile le tin chiar si o saptamana”, a explicat unul dintre colegii doctorului Rares Nechifor, de la Spitalul Victor Babes, din Capitala, cel care a operat-o pe vedeta.
Adauga un comentariu