National

Adrian Radulescu, declaratii de ultima ora despre scandalul NANA

Publicat: 18 iun. 2015
1

Fostul consilier prezidential Adrian Radulescu a declarat, joi, la Targoviste, ca regreta acum implicarea sa in privinta terenului achizitionarii terenului de la Nana de catre familia Basescu, spunand ca nu ar fi facut-o daca ar fi stiut ca va iesi un asemenea scandal.

„Apare si in declaratia mea (la Parchet, n.red.), din proprie initiativa, neintrebat de procurori, am spus: daca stiam ca va iesi un asemenea scandal in care familia prezidentiala va avea de suferit ca imagine, n-as fi facut asta niciodata. Si acum regret ca am facut-o pentru ca dintr-un lucru bun a iesit un lucru care….ma rog, n-are nicio legatura”, a precizat Adrian Radulescu.

Citeste si Inca un fost demnitar, cercetat in dosarul terenurilor de la Nana ale familiei Basescu

Acesta a mai spus ca declaratiile date la Parchet au fost in calitate de martor si a relatat cum au decurs acestea.

„La DNA nu am dat declaratii pentru Nana. Declaratii pentru Nana am dat la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Si la DNA si la Nana am fost in calitate de martor. Cand s-a discutat despre Nana au fost 10 intrebari, la toate am spus: nu.

Erau asa: ati fost membru in vreo comisie de fond funciar in judetul Calarasi? Nu. Ati avut rude in comisia de la Nana care…? Nu. Aveti rude in localitatea Nana? Nu. Il cunoasteti pe prefectul de la…? Nu. Il cunoasteti pe primarul X? Nu. Cand ati fost secretar de stat ati aprobat transferul de la Agentia Domeniilor Statului catre comisia de fond funciar Calarasi? Nu, nu era in subordinea mea. Si, ma rog, au mai fost trei-patru intrebari”, a afirmat Adrian Radulescu.

Citeste si Dosarul Nana a ajuns in INSTANTA. 11 persoane trimise in judecata

Fostul consilier prezidential a mai spus ca procurorii au fost interesati de „lucruri care tineau de Ioana Basescu si procedurile de cumparare a terenului”.

„Mai important pentru ei au fost lucrurile care tineau de Ioana Basescu, de cum au fost procedurile de cumparare a terenului, lucruri la care am spus: domnule, va raspund din amabilitate pentru ca este vorba de un contract intre o persoana fizica si una juridica si care nu intra nici in competenta Parchetului, nici a nimanui ca si ancheta atata timp cat nu s-a comis nicio ilegalitate”, a mai spus Adrian Radulescu.

Citeste si SECHESTRU pe pamanturile de la Nana ale familiei Basescu

Radulescu a participat, joi, la Targoviste, la conferinta de presa a organizatiei judetene a PMP Dambovita, a carui coordonator este din perspectiva functiei de vicepresedinte la nivel central al partidului.
Adauga un comentariu