Sport

Adrian Porumboiu i-a ingropat! FC Vaslui s-a desfiintat – UPDATE

Publicat: 16 iun. 2014
1

@ Dupa Unirea Urziceni, FC Arges, Poli Timisoara, FC Universitatea Craiova, un alt nume greu din fotbalul românesc actual dispare @ Vinovatul principal pentru situatia dezastruoasa de la Vaslui este fostul finantator, Adrian Porumboiu

UPDATE: De partea cealalta, Adrian Porumboiu spune ca nu el a distrus Vasluiul, ci doar a creat aceasta echipa. „Sunteti intr-o grava eroare! Eu nu am distrus Vasluiul, ci am creat aceasta echipa. Nu sunt un distrugator, ci un creator de echipe”, a subliniat omul de afaceri din Vaslui.

DEZASTRU la Vaslui! Dupa Unirea Urziceni, FC Arges, Poli Timisoara, FC Universitatea Craiova, un alt nume greu din fotbalul românesc actual dispare. Chiar daca nu are o istorie bogata, formatia din Vaslui a fost printre protagonistele Ligii 1 în ultimii ani. Trei sezoane la rând, 2009-2010, 2010-2011 si 2011-2012, echipa a fost chiar pe podium, iar în ultimul dintre ele s-a luptat pâna în ultima etapa cu CFR Cluj. Ardelenii au terminat cu 71 de puncte, iar moldovenii lui Porumboiu au stâns „doar” 70.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, mai multe amanunte despre situatia dezastruoasa de la Vaslui.
Comentarii
  • Foarte bine echipe care rasar ca ciupercile dupa ploaie gen Urziceni Chiajna Vaslui,echipe de carton nu poti sa le compari cu Poli Timisoara sau U craiova FC Arges UTA etc.

Adauga un comentariu