National

Adrian Papahagi: Anca Boagiu ar putea fi premier dupa alegeri

Publicat: 16 oct. 2012
1
Vicepresedintele Fundatiei Crestin Democrate, Adrian Papahagi, a declarat, marti, la Cluj, ca unul dintre potentialii prim-ministri intr-un viitor guvern de dreapta ar putea fi Anca Boagiu. 
Papahagi considera ca Boagiu a fost „unul dintre cei mai performanti ministri din ultimii ani”.
„Un prim-ministru intr-un viitor guvern de dreapta ar putea fi Mihai Razvan Ungureanu, una din figurile cu cea mai mare incredere in randul populatiei. Este un potential nume. Nu este doar Mihai Razvan Ungureanu, exista foarte multi oameni care au avut responsabilitati ministeriale. Este unul dintre nume, exista si alti oameni. 
De ce sa nu ne gandim la o femeie, la nume extrem de responsabile precum Anca Boagiu, un om care a dovedit ca se pot construi autostrazi pe timp de criza, care nu s-a jucat cu banii publici si care ar putea obtine o functie importanta in PPE. Avem nume de prim nivel care ar putea asuma aceasta sarcina. 
Boagiu este unul dintre cei mai performanti ministri ai cabinetelor de dreapta din ultimii ani. Pe Elena Udrea nu as lua-o in calcul pentru functii extrem de importante in viitorul cabinet, ar fi nevoie de figuri noi, cu o imagine publica impecabila”, a declarat Papahagi pentru Mediafax, citat de Adevarul.
Alte nume care ar putea detine pozitii ministeriale intr-un eventual guvern de dreapta ar mai fi Andrea Paul sau Sulfina Barbu.
Adrian Papahagi va candida pe lista ARD, din partea PDL, in Colegiul nr. 1 Cluj-Napoca pentru Camera Deputatilor. Adauga un comentariu