National

Adrian Nastase, mesaj EMOTIONANT de ziua sotiei sale

Publicat: 24 mai 2015
1

Adrian Nastase a postat pe blogul personal un mesaj emotionant pentru sotia sa, Dana, care a implinit, duminca, 60 de ani.

Dana implineste astazi 60 de ani. Eu voi avea, peste o luna, 65 de ani. Vom implini, peste doua luni, si 30 de ani de casatorie. Mi-a fost alaturi, mai ales, la greu. Timpul a trecut, uneori, repede, alteori, incet. Am lasat in urma dezamagiri, tradari, neimpliniri dar am avut si multe bucurii impreuna. La multi ani, Dana!”, a scris Adrian Nastase pe blog.

Dana Nastase povestea, in anul 2012, ca ea l-a cerut in casatorie pe Adrian Nastase dupa ce fostul premier a gatit un pastrav umplut, delicios.

„Mi-a placut foarte mult pastravul pe care l-a facut si am crezut ca asa o sa mearga toata viata. Nici nu mai tin minte exact cum m-a cerut in casatorie. Noi ne-am cunoscut, am locuit impreuna o bucata de timp si pana la urma cred ca l-am cerut eu. I-am zis, hotaraste-te, ori da, ori nu. Nunta am facut-o intr-o miercuri si a durat trei zile si trei nopti”, a spus Dana Nastase.
Adauga un comentariu