Local

Adrenalina si show! Iata programul spectacolului aeronautic de la Era Park

Publicat: 12 iun. 2015
1

Duminica, iesenii vor asista la un nou spectacol incendiar, la care vor participa Fortele Aeriene Romane. Duminica, cu incepere de la ora 17:30, in zona complexului comercial Era Park Iasi, se va desfasura AeroDrive Show, spectacol care va reuni si piloti de curse si motociclisti. Statul Major al Fortelor Aeriene participa cu doua echipaje, IAR 330 si IAR 99 Soim, in timp ce Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, SMURD si Politia de Frontiera au pregatit programe demonstrative.

In plus, va fi si o sincronizare a pilotilor de raliu cu echipa aeriana Iacarii Acrobati. Masinile vor fi conduse de Bogdan Marisca si Marco Tempestini, piloti in cadrul Napoca Rally Academy. „La AeroDrive Show va fi prezentata si masina de raliu a Iasului, un Ford Fiesta R2. Echipajul format din Dan Iamandi si Razvan Subtirelu a participat pentru prima data in Campionatul National de Raliuri la Raliul Deltei unde a obtinut locul trei la clasa 5. Masina apartine clubului XS Motorsport”, au mentionat organizatorii evenimentului. Spectacolul va incepe la 17:30 si se va incheia la 21:30. La final va avea loc si o simulare de atac aerian, facuta cu avioane de tip Yak 52. Iesenii care vor sa participe la eveniment pot ajunge la Era cu mijloacele de transport in comun. Regia de transport public a orasului va suplimenta numarul autobuzelor si microbuzelor care fac curse regulate spre Era, iar programul va fi prelungit. Accesul spectatorilor la acest show va fi liber.
Comentarii
  • OARE MARKETINGUL DE LA AEROPORT STIE SA NUMERE BANI SIFONATI. MADAMELE CARE STAU PE BANI DELEGATII, CURSURI , VEZI VESELICA,CHIRILUTA SOLCANITA HARABAOA PLUS DOI TREI BARBATI VESELI PUPATORI DE FUNDURI CARE ISI DAU SUFLETUL SA FIE UN ANGHELUS CE A VINDUT TIGANULUI DE PARIS CEL MAI BANOS COMPARTIMENT MULTUMIT…..

  • locul 3 din 3 echipaje RO la clasa 5…..dar la general 34 din 36 adica antipenultimul; rusinos pt. asa o masina performanta sa fie batuta de toate …loganurile si altele mult mai slabe ; dar sa nu uitam ca cea mai importanta piesa din masina , este cea situata intre scaun si volan . Ca si la fotbal asa se face performanta la Iasi, numai minciuni . Si apropo de echipajul din Iasi care i-au batut cu 15 min.cu o masina inferioara , de ce nu se vorbeste ?
    Pacat , bisericute si iar bisericute ; asa-i la Iasi

Adauga un comentariu