Eveniment-Social

Adomnitei trimite consilierii judeteni la aer curat, la Mironeasa

Publicat: 22 oct. 2013
1

@ Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni intr-o noua sedinta ordinara a institutiei in afara municipiului Iasi @ Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a avizat o noua excursie a plenului CJ in comuna Mironeasa, la sfarsitul acestei luni

Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni intr-o noua sedinta ordinara a institutiei la sfarsitul acestei luni, pentru a dezbate mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi. Consilierii judeteni vor discuta despre o serie de proiecte de hotarare privind unele modificari in institutiile subordonate, dar si despre unele rectificari bugetare. Sedinta de Consiliu Judetean va avea loc marti, 29 octombrie, cu incepere de la ora 14.00, in sala Caminului Cultural din localitatea Mironeasa.

„Consilierii judeteni vor discuta un proiect de hotarare privind desemnarea unui membru titular, reprezentant al Consiliului Judetean Iasi, în Consiliul de Administratie al Spitalului Clinic de Urgente Prof. Dr. Nicolae Oblu Iasi, un alt proiect privind numirea unui reprezentant al Consiliului Judetean în Consiliul de Administratie al Liceului Tehnologic Special Vasile Pavelcu, precum si la Consiliul de Administratie al Colegiului Tehnic Ion Holban. Alesii judeteni vor discuta si despre un proiect de hotarâre privind componenta comisiei paritare de emitere a propunerilor de atribuire a traseelor de transport public judetean de persoane prin curse regulate pe raza judetului Iasi, pe baza atribuirii traseelor prin sistemul electronic national”, au precizat reprezentantii Consiliului Judetean Iasi.

Totodata, consilierii judeteni vor discuta si despre alocarea a aproximativ 15.000 lei pentru intocmirea unui studiu de fezabilitate legat de ridicarea unui hangar pentru un elicopter al Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD). Pentru anul 2014, CJ va trebui sa voteze alocarea unui credit de angajament in valoare de peste un milion de lei pentru acelasi obiectiv. Hangarul respectiv urmeaza sa treaca in administrarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi de pe Calea Chisinaului.
Comentarii
Adauga un comentariu