Eveniment-Social

Adomnitei, pus la zid! PSD pune monopol pe modernizarea drumurilor judetene

Publicat: 01 iul. 2014
1

@ PSD este gata sa modifice proiectul masterplanului privind modernizarea drumurilor judetene @ 50 de milioane de euro ar urma sa fie impartite in judet pe modernizarea drumurilor, PSD reusind sa promoveze proiectul dupa bunul plac

PSD Iasi a ajuns sa castige din ce in ce mai mult teren in fata liberalului Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi. Social democratii au impus un proiect legat de contractarea unui credit privind un imprumut de peste 20 milioane de euro pentru modernizarea drumurilor judetene, care a fost aprobat de intreg plenul Consiliului Judetean. La acesti bani se adauga si suma ce provine din modernizarea Aeroportului International, bani ce au fost decontati de Comisia Europeana. Cu toate acestea, liberalii din CJ nu au fost de acord cu modificarea masterplanului de drumuri judetene, proiect pe care PSD vrea sa-l modifice din temelii. Mai mult, sefii social-democratilor vor sa poarte o discutie cu primarii PSD din judetul Iasi pentru a-si expune punctul de vedere legat de noua strategie de modernizare a drumurilor. Astfel, in aceste zile primarii PSD ar urma sa fie chemati la o sedinta interna pentru ca fiecare sa-si expuna doleantele cu privire la modernizarea retelei de drumuri. „Inca nu am fost anuntati de vreo intalnire de acest gen. Oricum este binevenita pentru ca si noi avem nevoie ca drumurile sa fie refacute in perimetrul localitatilor. Vom vedea ce se va intampla in perioada urmatoare”, a spus unul din primarii din judetul Iasi.

Ultima sedinta de Consiliu Judetean s-a lasat cu scandal, dupa ce PSD si PNL nu au reusit sa se puna de acord asupra proiectului privind modernizarea retelei de drumuri. PSD a cerut ca toate drumurile din judet sa fie incluse in proiectul de modernizare, in vreme ce liberalii au continuat sa mearga pe proiectul masterplanului actual. Este de asteptat ca in perioada urmatoare sa se faca si propunerile venite de la PSD pentru ca proiectul de hotarare sa poata fi pus in practica de catre Directia de Drumuri a judetului Iasi.
Comentarii
  • sa vedeti drumul de la bohotin la grozesti cum se strica si nu se face nimic desi au fost alocati bani ,in urma ploilor a fost stricat o portiune

  • Sa vedeti drumul Iasi – Gropnita, este sub orice critica de distrus. Niciodata, in cei 24 de ani de dupa revolutie , nu a fost asa distrus. Dobitocii de la Consiliul judetean nu au fost in stare macar sa-l plombeze putin.

Adauga un comentariu