Actualitate

Adomnitei nu l-a lasat somer. Un liberal a ajuns sef peste fondurile europene ale judetului

Publicat: 30 mart. 2015
1

@ Un fost viceprimar al municipiului Iasi a ajuns sa ocupe un post extrem de caldut la varful judetului @ Ramas fara postul de la primarie, a fost adus de Cristian Adomnitei la CJ sa se ocupe de achizitii publice pe intreaga regiune a Moldovei

Liberalul Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, nu se dezminte. Acesta a reusit de o vreme sa-si aduca aproape de el pe un post platit din fonduri publice un apropiat de la partid. Ramas fara postul de viceprimar al municipiului Iasi, liberalul Marius Danga a ajuns pe un loc caldut in cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Euronest. Aceasta asociatie se ocupa cu demararea unor proiecte pe fonduri europene pentru judetele din Regiunea de Nord-Est si isi are sediul tocmai in cladirea in care functioneaza si Consiliul Judetean Iasi.

Marius Danga a ajuns brusc director adjunct al Euronest, el urmand a face echipa cu Alina Popa, cea care ocupa functia de conducere a asociatiei respective. Numirea lui Marius Danga s-a facut extrem de discret, la initiativa sefului CJ care si-a dorit ca unul din oamenii sai de incredere sa-i fie mai aproape. Danga este si unul din liderii organizatiei municipale a PNL si actual consilier local. „De cateva luni lucrez ca adjunct al Alinei Popa. Sunt expert pe achizitii si asta am si in atributii in cadrul Euronest”, a mentionat Marius Danga.

Citeste si: Seful PNL si-a angajat sustinatorii din campanie la Consiliul Judetean Iasi

Acesta nu este si singurul liberal care nu a ramas pe dinafara de cand Adomnitei a ajuns presedintele Consiliului Judetean. Aproape toti sustinatorii din campanie si lipitorii de afise ai PNL au trecut prin cabinetul personal al presedintelui sau au prins cate un post la vreo directie subordonata institutiei. Cazul lui Mariua Bodea, actual director la Aeroportul Iasi, este unul evident. La inceputul mandatului acesta a trecut prin cabinetul personal al presedintelui inainte sa fie detasat la aerogara.

Alexandru Muraru, fost director al Institutului National al Patrimoniului (INP) a ajuns de doua ori in cabinetul lui Adomnitei. Inainte sa fie numit la INP a trecut prin cabinetul liberalului de la CJ, iar de o vreme a revenit pe aceasta functie. Membrii PNL Mihail Laurentiu Radulescu sau Calina Ungureanu, secretar in cadrul PNL Iasi, au ajuns sa lucreze la CJ inca din primele luni ale lui Adomnitei. Un alt consilier personal este si Razvan Timofciuc, actual presedinte la tineretul PNL din municipiu. In cabinetul lui Adomnitei s-a aciuat si Marius Andrei Soroceanu, un alt tanar lipitor de afise din PNL Iasi. Acesta lucreaza pentru Adomnitei ca fotograf personal, fiind prezent la toate evenimentele unde apare seful sau de la CJ. Pe aceasta lista se mai regaseste si Alexandru Orest Szekely Nagy, care a lucrat ca director la firmele lui Relu Fenechiu cand a fost derulata afacerea „Transformatorul”. Szekely a ajuns acum director peste toate investitiile din Consiliu. Prin CJ a trecut si nu trebuie uitat nici Catalin Timofciuc, fratele lui Razvan, un alt lipitor de afise care i-a facut campanie electorala lui Adomnitei si care a fost promovat consilier la Directia de Proiecte si Dezvoltare Durabila. Poate macar de aceasta data organele de ancheta, procurorii si politistii se vor autosesiza asupra unor asemenea nereguli si vor incepe o ancheta si la Consiliul Judetean Iasi si nu vor mai astepta un denuntator.
Comentarii
  • O nuliate profesionala, un neica-nimeni unde putea sa se oploseasca? Doar impreuna cu ceilalti sicofanti si yes-men ai impostorului Adomnitei marele escroc, demn urmas al lui Fenechiu, care speram sa-i ajunga coleg de celula! Ce gasca de pupincuristi liberali s-a aciuit la butoiul cu miere de la CJ si institutiile subordonate!

  • De ce acesti netrebnici trebuie sa ocupe locurile fara concurs,numai pentru ca sunt in gasca Fenechiu sau Adomnitei?Si adjunctul lui,tuciuriul Bratescu,o nulitate, este pe la Ateneu,unde nu face nimic,ia banii de pomana.

  • Toti baietasii astia de asta fac politica! Ca sa faca bani… ba ca e rau Ponta, ba ca e rau Basescu oricare e rau daca nu sunt ei. Parazitii astia sociali chemau acum cateva zile populatia (pe a carei spinare traiesc ei) sa il dea jos pe Ponta pt votul lui Sova. Nu au facut asta la Vozganian. Ei doresc doar banii nostri. Atat. Sa dea din gura la tv cu „aura” lor de expert, fara sa faca nimic, fara sa munceasca ceva.

  • Stergetiva pe la gura ofticatilor.Crapa pipota in voi de ciuda,mancav.ar canceru de rapandule.Va fte grija de ***** altora,vedetiva de crvele si betivii din familiilele voastre si lasati pe altii .

  • O fi timpul sa aplice toti comentatorii de aici pentru o functie. Vad ca-s capabili de scris mizerii, or fi capabili si de altele mai bune. Hai fuguta!

    Sa inteleg ca oricare dintre voi, odata intrat in politica, are de gand sa traiasca cu mana cereasca si precipitatii sau cum? E obligatoriu sa faci bani cumva ca sa nu mori si de obicei acestia se fac prin intermediul activitatii depuse. Problema apare atunci cand abuzezi de functie sau faci afaceri ilegale, nu cand faci bani din meserie ori cand esti suficient de inteligent sa pui in aplicare idei grozave. Fereasca Dumnezeu de specimenele din gradina asta mare!

    P.S. Mediul privat e o minciuna mai mare ca toate. Nivelul de imbecilism din mediul privat le depaseste pe toate.

Adauga un comentariu