Eveniment-Social

Adomnitei, criticat pentru achizitia seniletelor tip ATV

Publicat: 12 dec. 2013
1

Consilierii judeteni s-au aratat in continuare nemultumiti de seniletele achizitionate de presedintele Cristian Adomnitei cu 3,5 miliarde de lei pentru interventii pe timp de iarna. Alesii judeteni i-au reprosat lui Adomnitei, in plina sedinta extraordinara, faptul ca liberalul a aruncat un munte de bani pe doua utilaje mici si care nu garanteaza siguranta bolnavului.

„La inceput am fost foarte suparat ca nu am fost si noi invitati la receptia seniletelor. Cand le-am vazut insa cum arata, am ramas stupefiat. Iesenilor le trebuie o senileta tip ambulanta, nu de acest tip. Mai bine ca nu ne-am dus, ca ne faceam de ras. Bate vantul prin aceste senilete, te simti de parca mergi cu cortul, nu se poate asa ceva”, a spus Liviu Bulgaru, consilier judetean PDL.

Recent, CJ a cumparat doua astfel de senilete, de tip ATV, care vor fi folosite pe distante scurte in judet, acolo unde se impune. Consilierii s-au declarat insa nemultumiti de faptul ca aceste senilete trebuie mai intai transportate cu un alt utilaj pana la locul interventiei, in loc sa se foloseasca una de tip ambulanta, care sa circule pe distante mai mari.
Comentarii
  • Institutiile abilitate sa verifice corectitudinea achizitiei. Este o mare pacaleala..Chiar sunt curios daca se face ceva…”Senilete achizitionate de presedintele Cristian Adomnitei cu 3,5 miliarde” este corecta informatia? sau aiureala de ziaristi…

  • vrem ancheta. cat costa pana la urma? care este pretul real? nu se poate sa fie atat de scumpe! vrem adevarul. DACA S-AU TRAS BANI SI DIN ASTA CONSILIERII JUDETENI SA SESIZEZE DNA. SA SE TERMINE ODAT CU HOTII SI HORTIILE LOR

Adauga un comentariu