Actualitate

Adomnitei a inceput razboiul cu Nichita. Vezi ultimele declaratii – UPDATE

Publicat: 11 mart. 2014
1
UPDATE 13:43 – Cristian Adomnitei a mers la Bucuresti sa negocieze cu Vasile Blaga, insotit de senatorul Dumitru Oprea, care s-a erijat in liderul PDL Iasi, desi el a trecut pe la partid in ultimii ani doar de cateva ori.

STIRE INITIALA – Sedinta de Consiliu Judetean (CJ) de astazi s-a lasat cu un scandal monstru intre vechii aliati PNL si PSD. Intentia PSD de a-l schimba pe vicepresedintele Victor Chirila de la CJ i-a facut pe liberali sa rabufneasca si sa sara cu declaratii impotriva lui Gheorghe Nichita, a PSD-ului si a noilor aliati de la PP-DD. Presedintele CJ Cristian Adomnitei, care a boicotat la randul lui sedinta de astazi, a declarat ca PSD nu a respectat promisiunile fata de ieseni si ca lucreaza impotriva Iasului.

„PSD a ales sa-si bata joc de increderea pe care iesenii au manifestat-o fata de USL. Stabilisem o intalnire cu primarul Nichita pentru a discuta, dar acesta nu a mai venit. Viceprimarul Marius Danga are demisia semnata. Este pe masa lui. Pana la urma, dupa sedinta de CJ astept ca cei din PSD sa-si revina si sa lase aroganta deoparte. Am discutat si cu PDL, deocamndata PP-DD a aratat ca vrea postul de vicepresedinte de la PSD”, a spus Cristian Adomnitei. Totodata, acesta l-a amenintat si pe Mihai Chirica, viceprimarul PSD, cu schimbarea din functie, dar si cu tentativa de a incerca o alianta a PNL cu PDL si PP-DD.
Mai multe amanunte maine in cotidianul Buna Ziua IasiComentarii
 • Asa si este! Bolsevicii de la PSD isi bat joc de ieseni de din 1990 si isi vor bate in continuare. In afara de ION SOLCANU, nici un alt lider PSD nu a avut vrodata influenta la nivel central. Nichita este folosit pe post de marioneta, la nivel de decizii find egal cu zero, nu il baga nimeni in seama. Singurul PSD ist bagat in seama la Bucuresti este Catalin Ivan, dar la randul lui, acesta nu este un sustinator al lui Nichita! DE zece ani orasul este un santier, fara rezultat. Autobuzele sunt mai vchi decat oricare din tara, chiar si decat cele de la VS!

 • Adomnitei a reusit sa aduca aeroportul Iasi intr-un stadiu in care nu ar fi ajuns in veci cu slugile de la PSD. A reziliat contracte cu firmele psd – iste care se faceau ca lucreaza, vezi drumul IAS – Vladeni! A vrut contracte multianuale, pentru continuitate si eficinta dar, ce sa vezi, PSD ul a simtit ca cinva vrea sa faca cva pntru judet si s-au impotrivit, pe principiul care ii ghideaza viata lui Ghe. Nichita : „DACA EU NU POT, ATUNCI NU TREBUIE SA POATA NIMeNI”!!!

 • PSD la iasi inseamna fosti securisti insetati de averi furate de la popor. Mihaita zis primarul Nichita mai are putine zile de libertate; au fost schimbati procurorii de la DNA care l-au acoperit pina acum. Anghel Stanciu,un cadavru ambulant este un fost ofiter mediocru de securitate care turna de-a valma studenti si profesori; in scurt timp va iesi din viata politica pe cale penala; fiul lui Anghel,Cristian Stanciu a invatat de la taica-sau toate ticalosiile ; afacerile murdare derulate prin unitati din subordinea CJ si prin primarii sunt cunoscute; dosarele asteapta sa fie instrumentate si trimise la instante. Astia nu pot inghiti sa fie condusi de politicieni tineri ca Adomnitei; vor continua sa saboteze si sa manipuleze poporul orasului cu minciuni .Putina rabdare si va fi sarbatoare si in urbea noastra.

  • lasa-l ma pe stanciu. se descurca si n-ai sa-l vezi prea curand in instanta. tocmai ce i-a dat victoras cateva milioane bune. cauta si tu proiectul „Investiţia în tineri, investiţia în viitorul nostru”… interesant ca onorabila (fost) ministru trebuia sa faca o selectie de parteneri – anunt public pe site-ul ministerului! da cand apelezi la cumatru cristinel care gestioneaza banii europeni … nu mai trebuie! macar de s-ar face ceva bun pentru tineri cu banii aia, nu sa fie o sponsorizare pentru FEG!

 • Numai politicieni..seriosi..Iacoban care se face ca ajuta orasul..Nichita Cristina croitoreasa la fel….consilieri locali fac act de prezenta…in mare parte ei sunt eficienti si-au facut casa in zone selecte..

 • A început şi procesul lui Anghel Stanciu
  Tot la instanţa supremă a început şi procesul unui parlamentar încă în funcţie. Deputatul PSD Anghel Stanciu se confruntă cu o acuzaţie similară, iar vineri, 7 martie, a fost un nou termen la ÎCCJ. „Stanciu Anghel a încheiat cu fiul său două contracte civile prin care acesta din urmă a fost angajat în perioada 2007-2011 în cadrul biroului său parlamentar, contracte în baza cărora s-a realizat în mod direct un folos material pentru fiul său în cuantum de 38.945 lei”,
  ——–
  Fiul complicele tatalui suspect de infractor este seful psd de la iasi cristian stanciu; nu se mai satura de bogatii;vrea acum functia de vicepresedinte la judet sa faca afaceri si mai mari.

Adauga un comentariu