Eveniment-Social

Adomnitei a fost invins! Consilierii i-au inchis oficiosul finantat din bani publici

Publicat: 12 mai 2014
1

Oficiosul Consiliului Judetean Iasi a ajuns la ultimul numar. Recent a fost publicat ce-l de-al saselea numar al ziarului „Vestea judetului„, fituica de propaganda a liberalului Cristian Adomnitei pe bani publici. Pentru ca nu a mai primit finantare de la Consiliul Judetean, Adomnitei este nevoit sa traga obloanele peste ziarul folosit intens ca arma electorala.

Distribuit in cateva zeci de mii de exemplare lunar, Adomnitei a transformat ziarul finantat din fonduri publice intr-o veritabila arma politica, fie acaparand intreaga editie, fie prezentandu-si realizarile ca un veritabil dictator. Si in acest ultim numar, Adomnitei continua sa-si laude activitatile, tocmai in perioada in care implineste doi ani de cand se afla la sefia Consiliului Judetean Iasi. „In luna iunie se implinesc doi ani de cand Cristian Adomnitei a preluat mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Iasi. Printre promisiunile pe care acesta le-a facut catre ieseni la alegerile din iunie 2012 se numara si faptul ca va scoate Iasul din nostalgia paradisului pierdut, din cantonarea in trecut, cu o atitudine deschisa, energica si atractiva”, se arata intr-un text care-l ridica in slavi pe liberalul de la CJ. Si nu doar atat. Adomnitei continua sa-si asume si in acest ultim numar al ziarului proiectul de modernizare al Aeroportului International Iasi. Seful CJ a continuat cu propaganda electorala timp indelungat alaturi de directorul Marius Bodea. Cu toate acestea, cei doi au fost nevoiti sa dea jos bannerele de la aeroport in care isi faceau imagine pe banii iesenilor. 

Ultimele sedinte de Consiliu Judetean au prilejuit un scandal monstru. Presedintele CJ a vrut sa tripleze tirajul ziarului, costurile totale ridicandu-se la cateva miliarde de lei vechi. Consilierii judeteni nu au fost insa de acord si nu au mai aprobat proiectul, astfel incat Cristian Adomnitei ramane fara unul din principalele obiecte de propaganda.

Citeste si: Comunisti din toata tara, fiti pe faza! Nicolae Ceausescu a inviat la Iasi! – FOTO
Comentarii
  • multumim domnilor consilieri.in sfarsit mai puneti stop risipei banilor judetului. felicitari! acest oficios a lui adomnitei este nu numai reclama falsa grandoare si minciuna dar nu este necesar. sint multe urgente in judetul iasi si nimic nu misca

  • Foarte bine ca l-au inchis. Pe cand se inchide si fituica Primariei?! Ca asta a mancat mult mai multi bani, ani la randul!

  • pentru minciunile lui adomnitei si reclamele electorale fara nici o jena arogantul si demisionarul adomnitei ar fi dorit fff mult sa arunce banii iesenilor la cosul de gunoi.cand faci ceva in judetul asta se vede si lumea apreciaza, nu mai este cazul unui ziar care sa manance atat banet in timp ce in judet nu s-a facut nimic. demisia adomnitei asta vor iesenii!

Adauga un comentariu