Magazin

Adina Buzatu a scos toti smecherii din barlog. Milionarii de top au venit la mall special pentru ea!

Publicat: 22 iul. 2014

Zi mare astazi pentru Adina Buzatu. Cel mai titrat stilist vestimentar specializat in vestimentatie masculina a taiat panglica inaugurala, deschizandu-si oficial un nou magazin in incinta unui mall bucurestean.

Cum era de asteptat, la eveniment au fost prezente numai personalitati marcante, fosti politicieni deveniti intre timp afaceristi de top si milionari ai Romaniei, actuali sau fosti clienti care au calcat la un moment dat prin magazinele Adinei Buzatu fiind consiliati vestimentar de catre aceasta.

Citeste si Perchezitii la suspecti de evaziune fiscala. Este vizata si Adina Buzatu

Tonul sosirilor surpriza a fost dat de Adriean Videanu, fost Ministru al Economiei si fost Primar al Bucurestiului, unul dintre cei mai bogati politicieni de pe la noi. Acesta a fost urmat de Radu Berceanu, un alt fost fruntas al PDL-istilor care a condus ministere importante si s-a aflat in Guvernul Romaniei, dar care a ales la un moment dat sa se retraga din peisajul politic pentru a se ocupa de afaceri.

Citeste si Prezentare de moda Adina Buzatu si Targ de Handmade, la Palas Mall

Au urmat si alti invitati surpriza, cum este cazul lui Lucian Mindruta, Codrut Keghes, alias Dezbracatu’, sau Norris Mageanu, fostul iubit al Corinei Danila.

De departe, surpriza surprizelor a fost oferita de Bebe Ionescu, socrul Elenei Basescu, si totodata, cuscrul presedintelui Basescu care a fost prezent la eveniment. Acesta din urma este bun amic cu Adriean Videanu si, din cate se pare, sunt consiliati de acelasi stilist vestimentar- Adina Buzatu, scrie wowbiz.ro

Citeste si Adina Buzatu, atac de PANICA la Milano
Adauga un comentariu