Magazin

Adi Minune, scandal in plina strada cu mireasa

Publicat: 25 sept. 2013

Cantaretul a avut parte de cea mai tare surpriza din viata lui pe care sotia lui i-a facut-o cu ocazia aniversarii sale.

Adi Minune a avut parte de un soc dupa ce a cantat la o nunta. Acesta s-a trezit cu mireasa evenimentului langa masina lui de fite si, SOC!, nu a vrut sa plece. Intreaga farsa a fost pusa la cale cu ajutorul sotiei manelistului.

„Mi-ai cantat toata noaptea la nunta si acum ma lasi aici? Te-ai uitat la mine, mi-ai zis ca sunt frumoasa. Vreau sa merg cu tine. Iti dau cati bani vrei”, spunea mireasa fara pauza.

„Eu am cantat la Pitesti, ce ai? Pleaca fata de aici. E minciuna, vrei sa ma pacalesti! Bai, nu dispera aici”, a spus Adi Minune care a pacalit-o pe mireasa, s-a urcat in bolid si a vrut sa plece.

In acel moment a venit mirele, furios ca a fost parasit si i-a luat la rost pe amandoi.

„Vezi in ce incuracatura m-ai bagat? Ce, fa, esti nebuna? Pe mine ma vrei tu?”, a tipat Adi furios.

„Ia mana de pe mine, ia mana ca plec cu el. Ramona ma cheama si merg cu tine. Daca mai canti o data, plec. Special cu numele meu, cum ai facut la nunta. Iti dau cat vrei”, tipa mireasa indragostita de Adi.

Bodyguardul lui Minune si-a facut aparitia si a scos-o pe mireasa nervoasa din masina, moment in care artistul a aflat ca a fost o farsa de ziua lui: „Daca dadeam in oamenii astia? Si-a uitat femeia pantofii aici. Am crezut ca e o farsa, am intrat in joc. Nu mi s-a parut ca o cunosc, am cantat la altcineva, dar ea spunea ca am cantat la nunta ei. A jucat bine rolul, felicitari!”

Aici puteti vedea VIDEO cu farsa

Sursa: wowbiz.ro
Comentarii
Adauga un comentariu