Magazin

Adevaratul motiv pentru care Dan Bordeianu s-a despartit de Adela Popescu!

Publicat: 07 mai 2013
1

Invitat in emisiunea Draga mea Prietena de la Kanal D, Dan Bordeianu a vorbit despre felul in care a ajuns la concluzia ca relatia sa cu Adela Popescu este la final, desi cei doi s-au despartit cu mai mult timp in urma. Dan Bordeianu a povestit ca relatia de trei ani pe care a avut-o cu Adela Popescu s-a consumat de la sine si ca venise timpul sa inceteze sa se mai vada.

„M-am despartit de Adela Popescu pentru ca s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despartit, ea a ramas in sistemul ala si eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu in care traiesti si consumi acea relatie. Cand eram in telenovela, eu nu am vrut sa dau interviuri. Apoi m-am trezit cu invitatii la emisiuni. Nu mi se pare normal”, a spus Dan Bordeianu.

El a vorbit si despre cariera sa si despre felul in care percepe meseria pe care si-a ales-o.

„Eu cant doar la sprit, nu scot piese acum. Sunt pe YouTube. Respect meseria asta, e o arta cu regulile ei pe care trebuie sa le respecti. Sunt actor si am vazut ca si meseria de cantaret e la fel, nu ma apuc eu sa ma dau poli… Apar la tv doar cand am lucruri de spus. M-am apucat de un proiect independent de teatru. Sunt recunoscator pentru aparitia in telenovele. Am invatat sa nu mai bag in seama ce vorbeste lumea, acele pareri vin din frustrari”, a adaugat el.
Adauga un comentariu