Magazin

Adevaratul motiv al despartirii trupei 3 SUD-EST

Publicat: 28 sept. 2012
1

Desi nu mai formeaza demult o trupa, fostii componenti ai trupei 3 Sud-Est se reunesc, la cerere, pentru a incanta publicul nostalgic dupa piese precum „Ai plecat” sau „Iubire”.

Prezenti la un eveniment monden inr-un club, unde au si cantat, Viorel, Mihai si Laurentiu au vorbit si despre despartirea lor. Si astazi un subiect sensibil, baietii au preferat sa glumeasca pe acasta tema, dezvaluind ca succesul lor devenise incomod pentru unii, acesta fiind, de fapt, motivul destramarii trupei. Pastrand acelasi ton glumet si aceeasi nota de mister, Laurentiu a preferat sa nu dezvaluie identitatea persoanelor care erau deranjate de reusita lor, scrie Libertatea.

„Am primit un telefon, pe un ton nu prea prietenos, de la cineva cu multe grade si a spus: ‘Baieti, trebuie sa va opriti!’. Succesul era prea mare si a deranjat”, a glumit Laurentiu la o emisiune de la Acasa TV.
Comentarii
  • Nu cred asa ceva …. iar daca o fi chiar asa atunci cu fetele care au ” succes ” ce se intampla ? le suna si pe ele cineva …sa stea ” capra ” pt a-si asigura continuitatea succesului ?!

Adauga un comentariu