Magazin

Adelina Pestritu s-a despartit de Speak? Iata ce mesaj a postat – FOTO

Publicat: 23 aug. 2016
1

In urma cu aproape trei saptamani, Adelina Pestritu a ridicat mari semne de intrebare in ceea ce priveste relatia ei cu Speak. Vedeta a plecat singura in Maldive, unde a lucrat la o sedinta foto pentru o companie celebra de lenjerie intima. Ei bine, aceasta escapada a fost una destul de ciudata, tinand cont ca Adelina si Speak nu s-au despartit deloc, chiar daca a fost vorba despre munca.

Fanii i-au tot intrebat daca mai sunt impreuna, iar Speak a anuntat pe pagina lui de Facebook ca inca mai are o relatie de dragoste cu Adelina. De cand s-a intors insa din Maldive, Adelina Pestritu apare mai mereu singura in fotografiile pe care le posteaza pe pagina sa de socializare. Ultima i-a ingrijorat pe fani, caci Adelina a lasat sa se inteleaga ca nu mai este intr-adevar cu Speak. Desculta si cu zambetul pe buze, Adelina a scris in dreptul imaginii postate «In a special relationship with me» (n.r.: «Sunt intr-o relatie speciala cu mine»).

Imediat ce au vazut fotografia, fanii Adelinei au inceput sa isi puna intrebari, iar pe buzele multora a stat urmatoarea: «Gata, te-ai despartit de Speak?», Aha, cel putin de ce nu recunoasteti ca nu mai sunteti un cuplu tu si Speak de ce cautati sa va mintiti fanii?», «Voi v-ati despartit…»
Adauga un comentariu