Magazin

Adelina Pestritu S-A CASATORIT?

Publicat: 12 aug. 2014
1
Dupa despartirea de Liviu Varciu, Adelina Pestritu nu si-a mai gasit alinare in bratele niciunui barbat. Pana in urma cu cateva luni cand, timid, a inceput sa construiasca o relatie cu Speak. Acum, cei doi par sa fi trecut la un alt nivel al legaturii lor.
Vara se stie ca se destrama sau se consolideaza iubiri. Dragostea lui Speak si a Adelinei face parte din ultima categorie.
Citeste si: Cum arata Adelina Pestritu nemachiata si UDA – FOTO
Dupa ce s-au rasfatat pe plajele din Tenerife, acum cei doi gusta fericirea mai aproape, in Turcia. De faptul ca se iubesc nu se mai indoiese nimeni, mai ales ca dovezi in acest sens exista din plin. In afara de faptul ca Adelina nu il slabeste din ochi pe Speak atunci cand acesta este pe scena, sunt si fotografii pe care acestia le posteaza pe paginile lor de socializare si care oglindesc intensitatea sentimentelor pe care si le poarta.
Un detaliu, pe care Adelina il tot afiseaza ostentativ in aceasta perioada induce ideea ca Adelina si Speak s-ar fi casatorit. Pe inelarul mainii stangi a brunetei straluceste o verigheta, de care aceasta pare extrem de mandra, dar despre care nu ofera detalii.
Citeste si: Adelina arunca BOMBA: „In sfarsit s-a hotarat si m-a cerut de nevasta”. Vezi cum arata inelul primit!
 Adauga un comentariu