Magazin

Adela Popescu, gest incredibil. Uite ce a putut sa ii faca lui Radu Valcan!

Publicat: 20 aug. 2014
1

Adela Popescu si Radu Valcan sunt pusi pe sotii mai tot timpul. De curand, actrita a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care face un gest incredibil.

Vedeta i-a aruncat iubitului sau, Radu Valcan o galeata cu apa rece si gheata direct pe cap.

Citeste si

Alaturi de fotografie apare mesajul: „Provocare pentru Cristian Chivu, Razvan Fodor si Carmen Tanase„, a scris Radu Valcan pe reteaua de socializare.

Gestul lor nu este lipsit de semnificatie. Fundatia americana ALS, care lupta contra sclerozei multiple aminotrofice, a lansat o campanie umanitara inedita, in care a provocat mai multe vedete sa isi toarne cate o galeata cu apa si gheata in cap.

Citeste si

Numeroase vedete au acceptat provocarea fundatiei ALS, pentru a strange fonduri. Printre celebritatile care si-au turnat apa rece pe cap se numara Oprah, Justin Bieber, Britney Spears, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Lady Gaga, Charlie Sheen.

Fiecare dintre celebritatile care au participat la aceasta campanie au provocat la randul lor o alta personalitate. Astfel ca Vin Disel a fost cel mai curajos. El a provocat mai departe pe Prima Doamna Michelle Obama, pe Angelina Jolie, dar si pe presedintele rus Vladimir Putin, scrie ele.ro

Citeste si
Adauga un comentariu