Magazin

Adela Popescu, despre despartirea de Dan Bordeianu: Pentru mine a fost sfarsitul lumii. Vezi DE CE au luat aceasta decizie!

Publicat: 15 mart. 2013
1

Viata bate filmul, iar iubirea nu invinge mereu, ca-n telenovele. Cel mai bun exemplu l-au oferit Adela Popescu si Dan Bordeianu, care si-au spus adio dupa numai doi ani de relatie, fara prea multe explicatii. Se intampla in primavara anului 2007.

Adela si Dan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Numai iubirea„, de la Acasa TV. Ea avea 18 ani, el 30, dar diferenta de varsta nu i-a impiedicat deloc. La scurt timp, au primit rolurile principale in „Lacrimi de iubire”, iar intre ea si Dan, iubitul din telenovela, s-a infiripat o poveste de dragoste si in realitate.

Iubirea lor a ars intens, poate prea intens, astfel ca dupa numai doi ani totul s-a transformat in scrum. In loc sa anunte ca s-au logodit, asa cum se astepta toata lumea, ei au anuntat sec ca si-au spus adio!

Era a doua oara cand anuntau despartirea, asa ca timp de cateva luni, toata lumea a sperat la o impacare. Care insa nu a mai venit… Se saturasera unul de altul, el a inselat-o sau era ea prea geloasa? La momentul respectiv s-au facut multe speculatii, pe care niciunul nu le-au confirmat sau infirmat. Abia la patru ani de la anuntul despartirii, cand deja era intr-o relatie cu alt coleg, respectiv Radu Valcan, Adela a vorbit pentru prima oara despre despartirea de Dan, intr-un interviu sincer acordat revistei Ciao!

„Pentru mine, Dan Bordeianu a fost primul barbat, prima despartire, prima drama a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rau prin care treceam, pana atunci traind o viata frumoasa si senina. Ei, odata cu despartirea de Dan a venit si sfarsitul lumii. Mama mea a aflat o saptamana mai tarziu ca m-am despartit de Dan si asta pentru ca ma zavorasem in mine: nu telefon, nu iesit din casa. Era dezastru si, atat de tare m-a distrus, incat m-am mutat la matusa mea. Dar mai multe neplaceri mi-am facut gandind negativ in avans, daca pot sa zic asa.

Exemplu: auzisem eu ca femeile, cand sunt foarte deprimate, sunt capabile sa-si faca rau. Si am dat fuga la matusa mea. (Rade) M-am mutat o luna. M-a hranit, am ras cu verisorii mei, am trait minunat… fara drame. Atunci am avut o revelatie: de unde am plecat si, iata, unde am ajuns. Aha, deci realitatea nu e nici pe departe dramatica. De atunci, in clipa in care simt ca porneste un gand negativ, il stopez pur si simplu. Cum? Prin exercitiu”, spunea Adela pentru Ciao! in 2011.

Ea a lamurit si motivele rupturii: „Ne-am despartit dintr-un neechilibru. Imi lipsea participarea egala in acea relatie. L-am cunoscut cand el era deja actor si m-a invatat, cu rabdare, cum stau lucrurile cu actoria”.
sursa: cancan.ro
Adauga un comentariu