National

Acuzatii explozive la adresa ministrului Corina Suteu. „Crunta si mizerabila realitate”

Publicat: 19 aug. 2016
1

Ministrul Bogdan Stanoevici face acuzatii foarte grave despre actualul ministru al Culturii, Corina Suteu.

Social-democratul spune ca Ministerul Culturii a devenit o intreprindere ce trebuie sa furnizeze bani unui grup constituit in jurul Corinei Suteu.

„Domnule Prim Ministru Dacian Ciolos, cu tot respectul, nu veti putea spune niciodata ca nu ati stiut… Nu puteti sa inchideti ochii la infinit, cunoscand ilegalitatile comise de unul dintre ministrii din guvernul dvs. Exista riscul unor interpretari scandaloase. Ministerul Culturii a devenit o intreprindere ce trebuie sa furnizeze bani unui grup constituit in jurul persoanei care ocupa functia de ministru, tovarasa Corina Suteu. Este drept ca alcatuirea acestui grup a inceput sub bagheta magica a lui Vlad Alexandrescu prin aducerea unor consilieri, gen Andrei Rus si altii. De asemeni tot in perioada V. Alexandrescu un membru cheie al grupului si principal beneficiar al jafului oficial ce se pregateste, a fost adus in C.A. de la Radef Romania Film. Este vorba de onorabilul Tudor Giurgiu, cel care a realizat prima gaura financiara la TVR, (25.000.000 euro) atunci cand era Presedintele institutiei. T.G. fiind proprietar de sali de cinema si distribuitor de filme. Adica exact obiectul de activitate al Radef Romania Film.

(…)

Dar mai mult decat atat, doamna C. Suteu isi organizeaza propriile intrari financiare aducand in minister un nou Secretar General Adjunct si un nou Director la Resurse Umane, de la Centrul Cultural Arad. De ce de la Arad? Simplu, Centrul Cultural Arad finanteaza actiuni culturale organizate de diverse ONG-uri cu bani veniti de la Ministerul Culturii. Iar printre aceste ONG-uri gasim doua in care Corina Suteu este membru fondator. A spus cineva INCOMPATIBILITATE sau CONFLICT DE INTERESE? Se pare ca nu. Probabil pentru ca sunt DOAR niste banale ILEGALITATI.

A spus cineva GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT? Da… Deocamdata, eu am spus. „Maine” sau „poimaine” vor spune Procurorii si apoi Justitia. Dar va fi prea tarziu, pentru unii…

Domnule Prim Ministru Dacian Ciolos, nu veti putea spune ca n-ati stiut. Verificati si veti vedea… Crunta si mizerabila realitate a activitatii doamnei ministru Corina Suteu, aceasta rusine nationala. Poate ca macar intr-al 12-lea ceas…”, a scris Bogdan Stanoevici pe Facebook.
Adauga un comentariu