Curiozitati

Acum a iesit la IVEALA! Ce facuse Razvan Ciobanu inainte de A MURI. Totul a fost FILMAT…

Publicat: 07 oct. 2019
9

Razvan Ciobanu va aparea in emisiunea Chefi la cutite pe data de 7 octombrie, la Antena 1. Producatorii emisiunii au decis sa difuzeze momentul cu creatorul de moda care a murit in a doua zi de Paste, dupa ce s-a urcat drogat la volan. Fanii il vor putea vedea pe designer gatindu-le chefilor de la Antena.

Razvan Ciobanu, la Chefi la cutite

Emisiunea cu Razvan Ciobanu va fi difuzata pe 7 octombrie de la ora 20:00. Producatorii au cantarit mult daca ar trebui sa difuzeze momentul cu Ciobanu sau nu, avand in vedere ca acesta nu mai e in viata de mai bine de 7 luni de zile. Catalin Scarlatescu va dezvalui ca designerul i-a croit prima tunica de bucatar, pe care o mai pastreaza si astazi.

„Nu stiu sa fac nimic in bucatarie. Stiu sa fac haine cu mult, mult inainte de a fi invatat vreodata cum sa ard mancarea”, le-a spus Ciobanu juratilor in momentul in care s-a prezentat in fata lor, gata sa dea tot ce e mai bun in bucatarie, in ciuda lipsei de experienta, scrie okmagazine.ro.

Moartea lui Ciobanu, suspecta

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste intr-un sat din judetul Constanta dupa ce venise de la mare, de la un festival de muzica. Creatorul de moda consumase droguri inainte sa se urce la volan. In legatura cu decesul acestuia au aparut o serie de teorii printre care si cea potrivit careia barbatul a fost omorat de dealerii de droguri.
Adauga un comentariu