Magazin

Actorul Kevin Spacey pregateste o carte. Care este subiectul inedit

Publicat: 16 feb. 2015
1

Actorul american Kevin Spacey, pasionat de scrisori si obiecte personale care au apartinut unor celebritati, lucreaza la o carte despre arta de a redacta o epistola, scrie Mediafax.

„Iubesc sa tin scrisori reale in mana. Imi place foarte mult sa am o scrisoare a lui Tennessee Williams, John Wayne si Spencer Tracy si sa citesc despre ceva personal, dar nu o barfa, ci despre exprimarea sinelui catre un prieten, mi se pare unic si amuzant si relevant. Lucrez la o carte despre arta de a scrie scrisori”, a declarat Kevin Spacey, potrivitcontactmusic.com.

Actorul in varsta de 55 de ani, care a parasit, in 2014, functia de director artistic al teatrului Old Vic din Londra, dupa zece ani, planuieste, de asemenea, o revigorare a carierei sale muzicale si a declarat ca doreste sa lucreze la o serie de noi cantece in anii urmatori.

Intrebat daca stie unde va fi peste zece ani, Spacey a declarat, pentru revista GQ: „Nu stiu clar. Cartile si muzica vor fi o parte a vietii mele. Imi place sa cant. Vreau sa am cantece noi cu care sa lucrez”.

Kevin Spacey a castigat doua premii Oscar, pentru rolurile interpretate in filmele „American Beauty” si „Suspecti de serviciu/ The Usual Suspects”. Actorul american s-a remarcat recent interpretand rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood in drama politica „House of Cards”, produsa si difuzata de platforma online Netflix. Pentru acest rol, actorul american a fost laudat de criticii de specialitate si a fost nominalizat la Globul de Aur si la Primetime Emmy.
Adauga un comentariu