Eveniment-Social

Activitati de vacanta pentru copii, la Biblioteca Judeteana Iasi

Publicat: 17 aug. 2015
1
Biblioteca Judeteana „Gheorghe Asachi” din Iasi invita copiii cu varste de peste opt ani sa devina membri ai Clubului „ThinkSmart„, in cadrul caruia isi pot imbogati cultura generala si in acelasi timp isi pot testa cunostintele proaspat asimilate prin jocuri incitante. Copiii isi vor imbogati cultura generala in cel mai antrenant chip cu putinta si isi vor putea provoca prietenii la intrecere cu enciclopedii interactive, in alcatuirea carora intra nu doar partea de teorie propriu-zisa, ci si jocuri care au menirea de a trezi spiritul de competitie sanatoasa si de a lega noi prietenii. Intalnirile au loc saptamanal, de luni pana vineri, de la ora 11:00, la Sectia de Imprumut pentru Copii, unde se gasesc opt jocuri din colectia Genius.
27 – 31 iulie. Mitologie. Zei si eroi. Totul despre zeii si eroii Greciei Antice si tainele Olimpului.
3 – 7 august. Animale spectaculoase. Totul despre lumea fascinanta a animalelor si despre trasaturile care le ajuta sa supravietuiasca in salbaticie.
10 – 14 august. Minuni ale naturii. Cele mai neobisnuite creatii ale naturii si recorduri care iti taie rasuflarea. 
17 – 21 august. Plante uimitoare. Despre flori care miros a ciocolata cu lapte, nuferi cu frunze mai mari decat un prosop de plaja, plantele carnivore si cei mai batrani si mai mari copaci din lume.
24 – 28 august. Inventii incredibile. Cand a aparut primul automobil, in ce colt al lumii s-a aprins primul bec, cine a nascocit umerasul pentru haine si cum se spalau oamenii inainte sa existe periutele de dinti.
31 august – 4 septembrie. Monumente faimoase.
7 – 11 septembrie. Oameni faimosi din lumea intreaga.
7 – 11 septembrie. Oameni celebri din Romania.Adauga un comentariu