Actualitate

Actiune de amploare a politistilor in Piata Nicolina – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 10 iul. 2013
Politistii din cadrul Sectiei 5, impreuna cu Jandarmeria, organizeaza o ampla actiune in Piata Nicolina. Chiar in aceste momente, oamenii legii ii verifica pe toti comerciantii din Piata Nicolina, controlul vizand si persoanele din zona care vand tigari de contrabanda. Totodata, sunt verificate si acele persoane care stau in apropiere de piata si apeleaza la mila trecatorilor.
 Comentarii
  • vanzatorii de tigari stiu dinainte si isi iau „liber” in timpul controlului, politia nu vrea sa faca nimic ca sa-i prinda, ok ca dati si voi anuntul despre control, sa stie lumea, sa nu fie prinsi in flagrant, multa minte mai aveti!

  • Da era plina piata de mascati care faceau controale celor care vindeau zarzavat sau te luam la intrebari de ce parchezi sau care e motivul pentru care stationezi. Nici urma de cei cu tigari. A trebuit sa dau explicatie unui politist ca am parcat pentru ca m-a trimis sotia sa ii cumpar zarzavat pentru ciorba.

  • Dupa cum se vede in fotografii s-au facut controale numai celor care vand in piata zarzavaturi nu si in afara pietei unde nu ai loc sa treci pe strada de cat de multi tigani sunt care vand TIGARI. Dar, pe acestia vad ca nu-i deranjeaza nimeni. Cred ca ar fi cazul ca seful politiei Iasi sa le face o „VERIFICARE” si politistilor care inchid ochii la aceste neregului si nici macar nu-i deranjeaza , dar bifeaza ca au facut controale la niste vanzatori de zarzavaturi

  • Vrajeala de doi lei sau praf in ochii fraerilor am fost de fata o groaza de lachioi in uniforme plimbau ursul fara rost prin piata ziaristi si fotoreporteri care filmau rosiile si castravetii pe tarabe nu sanctiuni ,nu confiscari , traficantii de tigari la locul lor ca de obicei adica mai nimic ati plictisit lumea cu descinderi de astea ineficiente sa va fie rusine cheltuiti banii de degeaba cu asemenea actiuni

  • Puricam pe aceia care vand doua fire de lustean si patru de patrunjel, dar pe pietarii bisnitari care ingroapa taranul agricultor nu vede nimeni asta. O verificare la cantare, daca inregistreaza corect va rugam! Fura astia din benzinarii direct din pompa 5% si tipii astia bruneti pozeaza in piata, in agricultori cinstiti si corecti. Suntem cu totii niste fraieri!

Adauga un comentariu