Actualitate

Achitare spectaculoasa la Tribunalul Iasi. Membrii clanului Corduneanu gasiti nevinovati intr-un mega-dosar

Publicat: 14 iun. 2016

In aceasta dimineata, judecatorii de la Tribunalul Iasi au publicat sentinta data aseara in ceea ce-i priveste pe doi dintre cei mai importanti membri ai clanului Corduneanu, respectiv fratii Costel Corduneanu si Vasile Calin. Cei doi au fost achitati pentru comiterea infractiunii de favorizarea faptuitorului. Acestia erau acuzati  ca l-au ajutat pe Tiberiu Cristodorescu si pe Gheorghe Clapon sa obtina 45.000 de euro de la o femeie acuzata de trafic de persoane, iar in schimbul acestei sume i-a promis acestia ca-i va obtine o solutie favorabila intr-un dosar care se afla pe rolul Curtii de Apel Iasi. Denuntul a fost depus la DNA Iasi de femeia acuzata de trafic de persoane. Pe de alta parte, judecatorii au decis condamnarea lui Tiberiu Cristodorescu si a lui Gheorghe Corduneanu la executarea unei pedepse de 3 ani si 6 luni de inchisoare fiecare. De asemenea, pe lista acuzatilor se mai afla si Gheorghe Clapon. Cu privire la acesta, judecatorii au luat o decizie de achitare, considerandu-l nevinovat.

Vezi si Cumnatul Cordunenilor asteapta cu emotie o decizie definitiva la Curtea de Apel Iasi
Comentarii
  • VASILICA CE ȘMECHER ESTI BĂ CAND TU IL IEI DE CUMATRU SA ITI BOTEZE PROPRIU COPIL UN GUNOI DE OM PE NUME BONCU STEFAN??? STII CA SIA SCAPATO IN F U N D CAND ERA LA MINORI? VA DAȚI ȘMECHERI DAR VA VINDEȚI IEFTIN!!!

  • De costel ce sa mai ziceți fraților ca a trăit cu menajera din casa o cioara borâtă apoi a duso la belita in anglia si a rămas cu ea.ia facut si 2 copii.asta e magafiaaa de azi :))))

  • Recunosc.sunt un pușcăriaș.dar unul cu demnitate! Vreau sa spun un singur lucru. Cine il cunoaște pe Gigel Corduneanu ala tăiat pe fata as vrea sa imi confirme vorbele .Acel jeg ca altfel nu pot sa il numesc a venit la pârnaie pentru ca a violat un puști.un băiat nu o fata. Si el se ardea in fund si su gea cocarul de plăcere la pârnaie! Acum de cand a ieșit umbla cu cordonenii si se da mare smardoi si criminal!in ce mizerie de lume trăim.

  • Niște boschetari! Bine ai facut domnule Tofan ca ți-ai scos fiica dintre jegurile astea si ai convins-o sa il lase pe boschetarul ala mic numit Bogdanel!!!

  • Eu liviu pripeagu la m lăchit pe vasilică corduneanu la preventiv cu pipi in sticla de suc si lachele a băut poate confirma ciprian cioclu ca era acolo sunt liviu pribeag smecher de la iasi eu si fratii mei anea iulian si paiu sergiu Petronel fortzfortzza de la tg frumos anea iulian si paiu pe florinel corduneanu la botosani la m terorizat stie el bine

  • Sunt marlanu podu de fier și cu popovici sa futem Cordunenii și asta EMI cioata cucu mic sa îmi bag pula in voi de nu va demontam dați vorbe ca ne prindeți unde ba ea și Cordunenii și veniți la apartamentele închiriate care dădeați lumea la pula futuva in gura de piDe și Venea și Adrian steroid futuva in gurița

Adauga un comentariu