Eveniment-Social

Aceste amanunte te vor scarbi! Secrete uluitoare din ograda unui partid din Iasi

Publicat: 14 aug. 2014
1

@ PDL Iasi continua din ce in ce mai mult sa semene cu o adunatura de persoane comice @ Partidul a ajuns sa piarda foarte mult de pe urma celor care au distrus incetul cu incetul filiala si refuza sa plece din functiile in care au fost promovati in urma santajului politic si a pupincurismului

Ce se intampla acum in organizatia judeteana a PDL Iasi depaseste orice imaginatie. Gasca aciuata la varful PDL Iasi continua sa-si faca de cap, in timp ce se incearca o colaborare cu liberalii pentru campania la alegerile prezidentiale. Chiar si in aceste conditii, in PDL Iasi apele nu s-au linistit. Chiar daca membrii cu state vechi in partid s-au revoltat impotriva actualei conduceri dupa nenumaratele faradelegi, cei care au acaparat sefia partidului isi fac de cap. Chiar daca unii dintre acestia au fost inlaturati, lucrurile nu s-au schimbat nici acum. Cel mai elocvent exemplu este cel al lui Marius Spinu, fost prim-vicepresedinte al organizatiei municipale. Hibele lui Spinu sunt insa mai vechi si chiar daca oamenii din partid au cerut sa se faca dreptate, situatia nu s-a reglementat nici acum.

CITESTE SI: De la cititorii BZI! Gheorghe Flutur, traficant international de masini – FOTO

Spinu refuza in continuare sa puna la dispozitie actele partidului lui Dragomir Tomaseschi, noul presedinte al organizatiei municipale. Cel mai probabil, Spinu a luat bani pe sub mana si acum nu are niciun fel de acte justificative, de aceea trage de timp. Cotidianul BUNA ZIUA IASI a mai scris si despre modul cum Marius Spinu a incasat bani de la membri de partid si nu a eliberat niciun fel de chitante. Nici acest aspect nu a fost inca reglementat. Pe de alta parte, acum doua zile, la sedinta Biroului Permanent Judetean nu au participat decat 20 de persoane din 49, in conditiile in care senatorul Dumitru Oprea se lauda ca are controlul asupra formatiunii. Niciun primar PDL din judet nu a dorit sa participe la sedinta, semn ca nici acestia nu-l mai agreeaza pe senatorul democrat-liberal. Si asta nu este tot. Este clar ca oamenii nu mai vor sa aiba de-a face cu gasca reprezentata din Dumitru Oprea, Marius Spinu si Gabriel Grigore, persoane care nu au lucrat nicio secunda in interesul partidului, ci doar in a lor personal.

CITESTE SI: Mascarada la PDL Iasi! Gasca lui Oprea a ingropat partidul – FOTO, VIDEO

Sub papucul PNL

Impotenti politic, cei din conducerea PDL Iasi nu au fost in stare sa-si impuna punctul de vedere nici macar in prima sedinta comuna cu cei de la PNL. De altfel, gasca prezenta la intalnirea cu PNL nu a scos niciun cuvant, lasandu-l pe Cristian Adomnitei sa-si faca de cap. Liberalii nici macar nu sunt de acord cu anumiti membri PDL care au intrat in echipa de negociere. A devenit clar ca liberalii nu-l accepta si nici nu-l promoveaza pe Liviu Bulgaru, consilier judetean si mai nou, unul din argatii lui Oprea. Mai grav este faptul ca odata cu votarea fuziunii si introducerea actelor in tribunal, partidul va fi coordonat de copresedinti, iar sansele ca drepta sa triumfe scad vertiginos. Cei de la PDL nu sunt in stare sa adune oameni in cele doua birouri politice pentru ca adevaratii membri de partid sunt indepartati din structura de conducere a partidului. De altfel, conducerea actuala a PDL a incercat sa intruneasca un nou Birou Permanent Judetean, dar la sedinta nu au participat decat 20 de oameni, dintr-un total de 49 (iar in cei 20 nu a venit niciun primar). Pentru ca PDL sa iasa din anonimat este nevoie de o schimbare cat mai rapida. Din pacate, pentru adevaratii membri de partid, aceasta nu va veni prea devreme, mai ales cat timp Vasile Blaga il tolereaza pe Oprea. Atat timp cat Oprea este tinut in brate de baronul sucevean Gheorghe Flutur, lucrurile nu se vor schimba. Mai ales ca Flutur are interes ca PDL Iasi sa nu creasca. Cu Oprea si gasca acestuia de parveniti in fruntea filialei, lucrurile nici nu vor merge intr-o alta directie decat cea dorita de Flutur.

CITESTE SI: Procurorii trebuie sa descinda la PDL Iasi! Deputatul Marius Spinu a luat sume uriase de bani cu chitante false
Adauga un comentariu