Eveniment-Social

Acest iesean a ajuns la spital, dupa ce casa i-a luat foc! Va sta in chinuri in ambulanta pana la Bucuresti

Publicat: 04 ian. 2016
1

Inca o tragedie face victime la Iasi. Ieri, un iesean a ajuns de urgenta la spital, cu arsuri foarte grave pe o suprafata mare din corp, dupa ce casa in care locuia a luat foc. Barbatul, in varsta de 60 de ani, a fost transportat cu ambulanta la Unitatea de Primire Urgente (UPU) a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi pentru ingrijiri medicale, insa dupa acordarea primului ajutor, medicii au stabilit ca cel mai bine pentru sanatatea pacientului este sa fie transferat la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Incidentul nefericit a avut loc in comuna Deleni, din judetul Iasi, unde casa in care batranul locuia a luat foc de la soba care ii furniza caldura in casa. Starea barbatului este una grava, astfel ca medicii specialisti din Iasi au luat hotararea ca pacientul sa fie transferat de urgenta la Bucuresti. O problema este insa ca barbatul trebuie transportat cateva sute de kilometri cu ambulanta, deoarece nu poate fi folosit elicopterul SMURD, din cauza conditiilor meteorologice din Bucuresti.

Citeste si: Un iesean a ajuns la spital, dupa ce a suferit arsuri la ambele picioare

„Pacientul a ajuns la spital cu arsuri de gradul 1, 2 si 3 pe o suprafata de peste 35% din corp. Se pare ca totul a pornit de la soba din casa, iar intreaga locuinta a acestuia a fost cuprinsa de flacari. Am incercat sa il transferam cat mai repede, insa vremea nu permite ca acesta sa fie transportat cu elicopterul SMURD. Am rezolvat toate etapele pentru ca pacientul sa fie dus la Spitalul de Arsi din Bucuresti cu ambulanta”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa serviciului UPU-SMURD din cadrul Spitalului Sf. Spiridon.
Comentarii
  • Nu se poate,pai acolo e cel mai bogat primar din tara, are patru fonduri de vanatoare, o colectie de doua sute de arme cu tot cu fii si rude,, cinci hoteluri la munte, sute de ha de teren agricol si forestier, opt jeepuri, zeci de conturi in afara tariiiar lista este inca lunga.

Adauga un comentariu