Local

Accident provocat din neatentie

Publicat: 11 oct. 2016
1

Un accident rutier soldat cu victime omenesti s-a produs in cartierul iesean Pacurari, din cauza nerespectarii regulilor de circulatie. Politistii rutieri au fost sesizati prin 112, despre faptul ca pe strada Pacurari s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenesti.

Din primele cercetari facute la locul accidentului a rezultat faptul ca un barbat de 66 ani, din comuna Valea Lupului, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cismeaua Pacurari, la intersectia cu strada Pacurari nu ar fi respectat semnificatia indicatorului „Oprire” si a indicatorului „Obligatoriu la dreapta”, iar la efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate de trecere unui auto condus de o femeie de 45 ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, barbatul de 66 de ani a fost ranit usor si a refuzat transportul la spital. In masina se mai afla o minora de 6 ani, care a fost transportata la spital. Cei doi soferi au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. S-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Citeste si :  A comis-o la 69 de ani. Ce a putut sa faca un sofer
Adauga un comentariu