Actualitate

ACCIDENT pe Copou! Ciocnire intre un tramvai si un autoturism – FOTO

Publicat: 08 aug. 2016

In cursul zilei de luni, 8 august 2016, in jurul orei 11:00, s-a produs un accident rutier in apropiere de Institutul de Boli Cardiovasculare de pe Copou, in care este implicat vatmanul unui tramvai si cursanta unei masini de la o scoala de soferi. Aparent, cea din urma avea directia de mers spre Agronomie iar tramvaiul circula inspre Universitate, iar in momentul de neatentie a cursantei s-a produs impactul. Soferita si pasagerii din autoturism nu au fost raniti in acest accident, singurele daune produse fiind materiale. Vom reveni cu detalii.

Vezi si ACCIDENT RUTIER in Razboieni – o masina rasturnata!
Comentarii
  • KOOR.santa, ca KOOR. santa. Da’ ce ne facem cu tigaile astea pe care fac scoala viitorii producatori de stiri de senzatie cu accidente rutiere? Astia de scoala asta de soferi ar fi putut din cand in cand sa mai dea macar cu niste LUNAR peste rugina care le mananca masinile. Asa, ca estetica…Nu cred ca aurolacii au cumparat toata productia de LUNAR din tara. Cine, cand si la ce intervale verifica STAREA TEHNICA a tigailor astora, mancate de rugina? Instructorul ce facea in stanga KOOR.santei? Se uita la cracii ei, in loc sa fie cu atentie marita si cu achii in oglinzi, ca doar se apropia de o statie de transport in comun?!

  • La ce burta imensa plina cu 200kg de cct are taranetul de instructor putin probabil sa poata sa’si miste rapid picioarele pe clapete! Sigur era atent mai mult la fofoloanca cursantei

    • Nu te enerva draga ‘fffff’ ca iti obeseshti neuronu’.

      Mai bine ia-ti o bere la pet si pune-ti o manea sa moara dusmanii tai.

Adauga un comentariu