National

Accident in Suceava. Un TIR s-a rasturnat dupa ce un caine a sarit in fata acestuia. Traficul a fost blocat cateva ore

Publicat: 21 apr. 2016
1
Un accident a avut loc astazi in judetul Suceava. Un tir s-a rasturnat dupa ce soferul a incercat sa evite un caine. Din cauza accidentului, traficul a fost blocat cateva ore. Accidentul a avut loc la iesire din Falticeni. Animalul a sarit in fata mastodontului , iar soferul, ca sa il evite, a tras brusc de volan.
TIR-ul, care era incarcat cu apa minerala, s-a rasturnat in sant. Din fericire, soferul nu a suferit rani grave si a primit ingrijiri medicale la fata locului. Din cauza accidentului, traficul in zona a fost blocat cateva ore.Comentarii
 • Soferi prosti…n-ai ce sa eviti cu mastodontul ala, eventual mai omori pe cineva pe contrasens sau o nenorocire ca in cazul de fata…

 • Perfect adevarat.
  Nici cu bus-ul nu poti face manevre de ocolire.Doar frana si volanul drept…..
  Era sa o patesc noaptea pe drum uscat si singur pe drum cu doar 80 la ora.

 • Dar se simte un sofer fara …discernamant.
  Conduc de 30 ani,am condus tot felul de camioane,am afacerea mea cu un bus si ma strange in spate cand vine tirul cu 40 tone,ma taloneaza la un metru,ma apostrofeaza prin statie ca-l incurc,are program,are sefi,are de facut km,eu circuland cu 78-80 km/h si de multe ori prin localitati..
  Deci nu-l compatimiti.Singur si-a facut-o.Un idiot mai putin pe drumuri.Sper sa-l puna la plata marfii si masinii si data viitoare va avea mai multa consideratie ptr ceilanti participanti la trafic.

Adauga un comentariu