National

Accident GRAV: Trei persoane au MURIT si alte patru au fost RANITE

Publicat: 22 dec. 2014
1
Trei persoane, intre care un copil, au murit si alte patru au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident produs pe DN 2, in judetul Ialomita, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita, Andreea Loghin, accidentul a avut loc pe DN 2, la iesirea din orasul Urziceni catre Buzau, cel mai probabil din cauza unei depasiri neregulamentare.
Primele informatii arata ca un sofer nu s-a asigurat in momentul in care a vrut sa faca o depasire si s-a ciocnit cu o masina care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului, trei persoane au murit si alte patru au fost ranite grav.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Ialomita au declarat corespondentului MEDIAFAX ca printre persoanele decedate se afla si un copil, acesta fiind scos de echipa de descarcerare dintre fiarele masinii.
De asemenea, echipajele de descarcerare au intervenit pentru scoaterea a doi adulti, in timp ce un alt copil, ranit grav, a fost resuscitat, apoi preluat de o ambulanta si transportat la spital.
Imediat dupa accident, traficul pe DN 2 a fost complet blocat, apoi s-a desfasurat pe un singur sens, alternativ, in prezent circulatia revenind la normal.
Sursa: gandul.info Adauga un comentariu