National

Accident grav pe DN 1: Un autoturism a intrat in plin intr-un autocar

Publicat: 17 dec. 2013
1

Un autoturism a intrat in plin intr-un autocar, pe DN1. Potrivit primelor informatii, conducatorul autoturismului si-a pierdut viata.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza unei coliziuni frontale dintre un autoturism si un autocar, circulatia rutiera pe DN1 Brasov – Fagaras este intrerupta pe ambele sensuri la kilometrul 226, in zona localitatii brasovene Mandra.

INFOTRAFIC semnaleaza ca pe unele drumuri nationale se circula in conditii de iarna. Un strat subtire de zapada exista pe artere rutiere precum DN7A Vidra (judetul Valcea) – Groapa Seaca (judetul Hunedoara), DN67C Novaci – Ranca (judetul Gorj), DN13E Zagon – Barcani (judetul Covasna) sau DN18, in zona orasului maramuresean Borsa.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, Politia Rutierp sfatuieste conducatorii auto ca, inainte de a pleca la drum, sa se informeze despre conditiile meteo si starea drumurilor, apeland numarul de telefon 9360 al Comandamentului Central de Iarna, sa echipeze autovehiculele cu pneuri corespunzatoare sezonului rece si sa adapteze permanent viteza la conditiile de drum.
Adauga un comentariu