Magazin

Accesoriile erotice in dormitor: da sau nu?

Publicat: 15 apr. 2011
1

Sa recunoastem: cele mai multi dintre noi nici nu concep viata de cuplu alaturi de un accesoriu erotic. Se pare insa ca insatisfactia sexuala a femeilor lasa loc de jucarii acolo unde doar priceperea masculilor nu mai este de ajuns.

Jucariile erotice nu sunt pentru toata lumea un moft. Cel putin nu si pentru femeile care nu pot atinge orgasmul pe cale naturala. Conform studiilor, 70 la suta dintre femei nu au orgasm. E adevarat ca nu intotdeauna cifrele reflecta situatia reala. Dar fum fara foc nu exista, asa ca trebuie sa le credem pe cuvant pe doamnele care ajung pe bancuta unui sexoterapeut pentru ca nu pot atinge orgasmul.

Fie ca o nastere a lasat sechele, fie ca partenerul trece prin momente nefericite de ejaculare precoce, fie ca exista afectiuni in sfera genitala care trebuie tratate si pana la vindecarea completa, perturba viata sexuala, cert este ca orgasmul nu este pentru toata lumea.

Asa ca refugiul intr-o jucarie erotica poate fi justificat. Mai mult, Thaia M. Powers, autoarea volumului „The little black book of sex toys” aparut in SUA la finalul lui 2010, trece in revista un numar de 50 de vibratoare si alte jucarii erotice, explicandu-le americancelor ca buticurile cu astfel de ustensile nu mai sunt demult sordide si rusinoase. Iar un shopping de bijuterii altfel poate aduce multa satisfactie chiar si cuplurilor, nu numai celor single.

Si totusi cat de mult curaj iti trebuie ca sa-i prezinti iubitului noul vostru partener de joaca in dormitor? Spune-ne parerea ta!
Adauga un comentariu