National

Abuzata de DUHOVNICUL EI. Marturia CUTREMURATOARE a unei foste studente de la TEOLOGIE

Publicat: 29 aug. 2013
1

Marturie socanta a unei foste studente la Teologie. Tanara sustine ca ar fi fost abuzata chiar de duhovnicul ei. Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza a declarat ca s-a inceput deja o ancheta, iar preotul acuzat si-a dat demisia si a plecat in concediu.

Daniela Prunea sustine intr-un document de 40 de pagini ca ar fi fost abuzata de parintele Dumitru Munthiu, in urma cu 17 ani. Pe atunci, femeia era studenta la Facultatea de Teologie din Sibiu, iar preotul i-ar fi cerut sa intretina relatii sexuale pentru a promova examenul de licenta, scrie oradesibiu.ro.

„Va intrebati de ce vin si va spun povestea asta dupa 17 ani? Fiindca am reprimat-o timp 16 ani. Memoria mea a blocat in mod inconstient aceasta trauma din cauza nivelului inalt de stress continut, insa a continuat sa ma afecteze … N-am uitat-o…”, a scris tanara.

Sibianca Daniela Prunea dezvaluie in 40 de pagini promiscuitatea in care s-au coborat preoti si profesori de teologie, seducand, abuzand si amenintand tinere studente pentru a obtine favoruri sexuale. Socanta scrisoare trimisa simultan fostilor colegi de la Facultatea de Teologie din Sibiu, profesorilor si inaltelor fete bisericesti ale Mitropoliei Sibiului, dar si monstrilor cu sutana expusi de tanara, care acum are 38 de ani si si-a intemeiat o familie in Statele Unite.

„E foarte simplu sa fii acuzata acum de prieteni, de familie, cand eu am gasit la acest om ceea ce eu nu gasisem. E o poveste de-acum 17 ani… eu nu sunt singura victima a acestui preot cu SIGURANTA.

Scriu cu menirea de-a deschide ochii si urechile fetelor nevinovate si naïve, ale enoriasilor care au crezut siau cinstit un preot, si, in mod special, pentru a dechide ochii preotilor care l-au considerat PREOT pe colegul lor de breasla, parintele Munthiu.

PUNCTUL CULMINANT al traumei a fost cand m-a dus de mana la ginecolog pentru un chiuretaj. UN PREOT! Si nu oricare ci PREOTUL care s-a temut sa aiba un copil cu-o fetita de care-si batuse joc! Si-acum sa va spun POVESTEA”.
sursa: realitatea.net
Adauga un comentariu