National

A vrut sa se SINUCIDA in ziua nuntii. Ce l-a impins la gestul NEBUNESC

Publicat: 27 mart. 2015
1
Un barbat din China a incercat sa se omoare dupa ce a realizat ca familia i-a organizat o casatorie aranjata, insa sotia lui era mult prea urata. Astfel, el i-a cerut scuze femeii, ca apoi sa se arunce in rau, fiind salvat in ultimul moment. Kang Hu, de 33 de ani, a fost obligat sa se casatoreasca cu Na Sung, de 30 de ani, insa i-a picat cerul in cap in momentul in care a observat ca tanara era mult prea urata pentru gusturile sale. Din acest motiv, imediat ce a iesit de la ceremonie, s-a aruncat intr-un rau din apropiere, imbracat in haine de gala, in fata invitatilor, potrivit Mirror.
Incidentul a avut loc in orasul Shiyan, din provincia Hubei. Barbatul si-a cerut scuze sotiei sale, spunandu-i ca este prea urata si s-a aruncat in apa. „A fost un moment foarte ciudat pentru toata lumea. Mireasa era devastata, familia ei era furioasa, familia lui era furioasa si toti prietenii erau stanjeniti”, a povestit unul dintre invitati. Din fericire, la fata locului a ajuns imediat politia si unul dintre salvatori a reusit sa il scoata din apa si sa ii ofere primul ajutor. Chiar daca era in stare de inconstienta, el si-a revenit.
„Ma simt prost pentru ce s-a intamplat, dar cand am vazut-o nu era chiar ceea ce ma asteptam si asta ar fi fost rau pentru imaginea mea. Parintii mei au aranjat aceasta casatorie si nu am gasit alta solutie in afara de sinucidere„, a declarat mirele.Adauga un comentariu