Eveniment-Social

A vrut sa cumpere un apartament, dar a fost pacalita cu acte false

Publicat: 26 nov. 2014
1

O ieseanca a fost pacalita pe fata de un alt barbat din bcare i-a promis ca ii vinde un apartament, fara insa sa detina unul. Acestia au parafat actele si chiar s-a platit o suma de bani, insa femeia a ramas pagubita.

În ziua de 25 noiembrie, politistii din Pascani au organizat o actiune pentru combaterea infractiunilor de inselaciune si furturi, fiind efectuate 6 controale pe raza municipiului, legitimate 12 persoane si aduse la sediul politiei pentru verificari 4 persoane.

„Astfel, a fost identificat si cercetat R. Sebastian, de 44 ani, din municipiul Pascani, care la data de 1 octombrie ar fi indus în eroare persoana vatamata I. Elena, din Pascani, si ar fi determinat-o sa îi achite o suma de bani, sub pretextul obtinerii unor acte necesare tranzactiei de vânzare-cumparare a unui apartament”, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetarile continua, urmând ca la finalizarea lor, dosarul sa fie înaintat catre Parchetul de pe lânga Judecatoria Pascani. In cadrul aceleiasi actiuni a fost verificata si paza a 5 unitati bancare din zona, unde a fost depistat si barbatul care o inselase pe femeia din Pascani.

Citeste si: EXCLUSIV! DNA arunca o bomba printre medici. Averile unor directori de spital au fost puse sub sechestru – FOTO, VIDEO
Adauga un comentariu