Magazin

A ramas DESFIGURATA dupa ce a fost SARUTATA de iubit

Publicat: 04 sept. 2014
Caz socant in Marea Britanie! O tanara in varsta de 18 ani a fost desfigurata de iubitul ei in timp ce acesta incerca sa o sarute pasional.
Rhys Culley, un tanar in varsta de 23 de ani, era de doi ani intr-o relatie de iubire cu Chanttelle Ward, o adolescenta in varsta de 18 ani. Povestea lor s-a terminat, insa, intr-un mod halucinant! Intr-o zi, inainte de a pleca la serviciu, Rhys Culley si-a chemat iubita pentru a o saruta. 

Citeste si: Scrisoarea unei sotii catre amanta sotului!

Numai ca ceea ce trebuia sa fie un sarut pasional s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru Chanttelle Ward. Iubitul ei a muscat-o cu o forta de neimaginat, incat i-a smuls o bucata din buza de sus. Nici dupa ce a vazut-o plina de sange, tanarul nu a incetat si a sarutat-o in continuarea desi Chanttelle era in agonie.
In urma acestui incident, nu numai ca relatia lor s-a incheiat, insa tanara a depus plangere la politie, iar Rhys Culley a fost arestat. In prezent este judecat sub acuzatia de vatamare corporala, tanarul asteptandu-si sentinta. El a recunoscut ca a muscat-o, insa nu recunoaste ca a ranit-o grav. Si-a motivat gestul explicand ca se simtea nesigur pe relatia lor in acea zi din cauza geloziei

Citeste si: RAZBUNARE: Un gorjean, tarat cu funia de gat prin sat de un sot gelos
Adauga un comentariu