Magazin

A primit un bacsis in valoare de 0,03% din nota de plata

Publicat: 16 sept. 2014
1
Proprietarul restaurantului PYT din Philadelphia, Statele Unite ale Americii, a postat pe o retea de socializare nota de plata de peste 60 de dolari a unui client, pe care se poate citi ca acesta a lasat un bacsis de doar 20 de centi, adica 0,03%.
Nu ar fi fost ceva iesit din comun, dar clientul era un cunoscut jucator de fotbal american, o adevarata legenda pentru cei din oras, scrie Business Magazin.
Initial, reactiile au fost extrem de dure la adresa gestului facut de proprietar, acesta fiind acuzat de publicarea unor informatii confidentiale.

Citeste si:Abuz pe criterii etnice. Un roman a fost RESPINS la angajare pentru ca nu stie LIMBA MAGHIARA

 
Barbatul povesteste apoi intamplarea din perspectiva sa: „Dl. McCoy si prietenii sai s-au asezat la o masa de langa biroul meu. Fiind o vedeta in Philadelphia, personalul l-a recunoscut imediat. Desi ospatarul era extrem de entuziasmat, dl. McCoy i s-a adresat de o maniera jignitoare inca de la inceput. Dupa ce dl. McCoy si prietenii sai au plecat, m-am intors catre ospatar care statea trist, cu capul lasat. Am ridicat apoi nota de plata si nu mi-a venit sa cred: 0,03% din valoarea de peste 60 de dolari. 20 de centi pe care ospatarul trebuie sa ii imparta cu ceilalti angajati. Atat le-a lasat un milionar care i-a insultat.”
Proprietarul PYT isi incheie mesajul scriind ca angajatii sai merita mai mult si nu regreta gestul de a publica nota de plata.Adauga un comentariu