Magazin

A pierdut o partida de poker si a fost nevoita sa faca AMOR cu castigatorul. Ce i-a marturisit fiicei sale dupa 30 de ani

Publicat: 09 iul. 2016
1
O femeie a fost marele castig sexual la o partida de poker desfasurata in urma cu aproape 30 de ani, iar dupa acel episod a ramas gravida. Michelle, in varsta de 29 de ani, a ramas masca atunci cand mama sa, Marie, de 54 de ani, i-a marturisit ca tanara fusese conceputa dupa o noapte de sex cu tatal ei, Tony, cel care castigase aceasta oportunitate la o partida de poker.
Familia a aparut la un show din Marea Britanie, in care Michelle, alaturi de sora sa vitrega Susanne, i-au reprosat mamei lor ca le abandonase atunci cand erau mici.
Atunci, moderatorul i-a cerut mamei sa povesteasca cum il cunoscuse pe tatal lui Michelle, iar raspunsul a fost naucitor: la o partida de poker.
,,Am facut pariu cu acest barbat,Tony miza fiind o partida de sex.A fost prima si ultima data cand l-am vazut,el nici macar nu stie ca am ramas insarcinata.Am ales sa te dau pentru ca pur si simplu ai fost un pariu pierdut”,a marturisit femeia.
Fata a izbucnit in plans la auzul acestor declaratii spunand ca nu va putea sa o ierte niciodata pe mama sa.Adauga un comentariu