Magazin

A murit de CANCER pentru ca doctorii i-au zis ca e prea TANARA sa fie BOLNAVA

Publicat: 25 sept. 2014
1
O tanara mama, in varsta de 22 de ani, a murit de cancer de col uterin, dupa ce medicii au ignorat simptomele cu care s-a prezentat la consultatii de noua ori in doua luni, spunandu-i ca era prea tanara pentru a suferi de aceasta boala.
Jess Evans a fost diagnosticata cu o forma avansata de cancer de col uterin in aprilie 2013. In prealabil, ea se prezentase de noua ori la consult, solicitand un test pentru aceasta maladie, dar medicii au refuzat-o sistematic, spunandu-i ca era prea tanara pentru a suferi de aceasta boala.

Citeste si:Vedeta este BLESTEMATA! Are cancer la 23 de ani

 
Dupa ce a nascut un baietel, Riley, femeia s-a plans in repetate randuri de dureri abdominale, oboseala, sangerari anormale si de balonare, dar medicii au pus totul pe seama sarcinii si au asigurat-o ca totul va reveni la normal si ca era prea tanara pentru a suferi de cancer. In Marea Britanie varsta minima pentru efectuarea unui test pentru cancer de col uterin este de 25 de ani, iar Jess avea doar 21 atunci cand a solicitat investigatiile. Cand, in cele din urma, medicii i-au acceptat testul, diagnosticul a fost zdrobitor: cancer de col in utlimul stadiu. Iar asta insemna ca nu se mai putea face nimic pentru a i se salva viata. Mai avea de trait doar 10 luni, totul din cauza indolentei unor medici care au pus mai mare pret pe birocratie decat pe simptomele unei boli atat de grave.Adauga un comentariu