National

A mintit Ciolos sau a fost inselat de servicii? Belgienii NEAGA ca au fost cartele din Romania

Publicat: 29 mart. 2016
1

Premierul Dacian Ciolos a facut duminica niste afirmatii foarte ciudate. A vorbit de existenta unor cartele romanesti pre-pay in pregatirea si executarea atentatelor teroriste din Franta/Belgia. A urmat un intreg cor de bocitoare culminand cu o precizare a SRI care se voia clarificatoare, dar care a aratat ca cel mai probabil sursa ingrijorarilor lui Dacian Ciolos este chiar serviciul.

Numai ca informatiile mai pot fi verificate cat de cat. La intrebarea corespondentului Europei Libere la Bruxelles, Dan Alexe, a pus intrebat autoritatile belgiene despre veridicitatea celor transmise de premier:

Citeste si SRI confirma folosirea cartelelor romanesti prepay in Siria si Iraq

”Am sunat azi la parchetul din Bruxelles sa intreb daca exista vreo informatie in legatura cu numerele de telefon prepay romanesti folosite de teroristi.

Asa a zis premierul Dacian Ciolos: — „Au fost folosite cartele prepay din Romania pentru pregatirea de atentate in UE.”

Citeste si Cartele pre-pay romanesti, folosite pentru pregatirea de atentate teroriste

La parchet (am si o antena firava acolo), dupa ce s-au lamurit ca nu e vorba de Armenia, ci de Romania (lumea pe-aici sta prost cu geografia), mi s-a confirmat (spre usurarea mea) ca nu, nici unul din teroristi nu avea telefon prepay de Romania.

La fel si la Paris, unde am cautat sa aflu si mai viclean. Nada, nimeni. Doar telefoane franceze si belgiene.

Citeste si Ciolos adopta stilul lui Emil Boc: „Nu avem bani”. Vezi ce vesti proaste are pentru mame

Bref, de unde a aflat Ciolos ca teroristii aveau cartele prepay romanesti? Sa fie serviciile romanesti atat de competente incat sa stie ce nu divulga public cele franceze si belgiene? Drace, uite in sfarsit un motiv de mandrie.”, a spus Dan Alexe pe pagina sa de facebook.
Adauga un comentariu