Magazin

A incercat sa aplaneze un conflict intre doua femei dar totul a luat o intorsatura neasteptata

Publicat: 12 aug. 2013
1

Un barbat din America a incercat sa desparta doua femei care se certau, dar a ajuns sa fie injunghiat de una dintre acestea, tanarul murind ulterior la spital. Din nefericire, una dintre tinerele violente era chiar fosta lui sotie.

Ronis Garcia, un barbat de 28 de ani din Connecticut, a fost victima unui atac prin injunghiere, dupa ce a incercat sa aplaneze un conflict intre doua femeie. Incidentul a avut loc in cursul zilei de sambata in Bronx, cand fosta lui sotie a inceput sa se certe cu o tanara de 21 de ani, Nereline Santana, potrivit NY Daily News.

Dintr-o cearta intre doua femeie, confilctul a escaladat rapid, dupa ce Santana a luat un cutit pe care l-a folosit pentru a il ataca pe Garcia. Cu toate ca victima a fost dusa la spital, ea a murit la scurt timp dupa aceea, din cauza ranilor suferite. Conform martorilor, cele doua tinerei au continuat cearta chiar si dupa ce politia le-a incatusat.

In urma anchetei, Nereline a fost acuzata de crima, iar Carmen Puerto-Cruz, fosta sotie a decedatului, in varsta de 30 de ani, a fost acuzata de atac.
Adauga un comentariu