Magazin

A inceput RAZBOIUL intre Madalina Ghenea si Philipp Plein. Ce semnale isi trimit – FOTO

Publicat: 22 apr. 2016
S-au despartit de cateva zile, insa mai au multe de impartit. Madalina Ghenea si Philipp Plein au inceput un razboi pe retelele de socializare, acolo unde si-au trait in vazut tuturor povestea de dragoste. In timp ce designerul a publicat o fotografie din Moscova, orasul fostei iubite, Oxana Zagumenova, Madalina Ghenea ii multumeste unui alt barbat, un tanar aratos din Serbia, de profesie arhitect.
Dupa despartirea de Philipp Plein, Madalina Ghenea a venit in Romania la o buna prietena, insa nu a stat prea mult. Actrita a anuntat ca doua zile i-au fost suficiente pe plaiuri mioritice si a plecat din nou din tara. In tot acest timp, in care a anuntat ca va lua o pauza de pe retelele de socializare, satena a revenit pe Instagram, ca sa-l faca gelos pe designerul german cu care s-a iubit o luna. Si are si motive intemeiate pentru care reactioneaza astfel. Philipp Plein a publicat o fotografie din Moscova, orasul fostei iubite, Oxana Zagumenova, iar rusoaica s-a fotografiat in avionul privat al designerului alaturi de el.
 
Ca sa-i spulbere romancei ultima speranta ca ar putea spera la impacarea cu Philipp, acesta i-a scris si o declaratie de dragoste. „One life, one love, Philipp Plein” (o viata, o dragoste, Philipp Plein). Reactia Madalinei a venit imediat. Ea a facut referire la alt barbat, si el foarte aratos, despre care a spus ca ii este doar un bun prieten. Este vorba despre un arhitect din Serbia, despre care olteanca spune ca este „printul intunericului”. 
 Adauga un comentariu