Actualitate

A inceput razboiul in PNL Iasi. Membrii partidului se ataca intre ei

Publicat: 05 dec. 2014
1

@ Liberalii ieseni au ajuns sa se urasca unii pe alti @ La Iasi, uniunea PNL- PDL nu mai functioneaza, liderii celor doua partide ajungand sa-si aduca reciproc acuzatii grave @ Intre sefii partidului, conflictul este unul vechi, iar situatia este pe cale sa explodeze

Scandal monstru in filiala PNL Iasi. Liberalii ieseni incearca din rasputeri sa scape de democrat liberalii care par sa le creeze din ce in ce mai multe probleme. Uniunea cu PDL pare a nu mai functiona deloc la Iasi, asta dupa ce liberalii s-au trezit pusi la zid de catre cei veniti din organizatia democrat liberala. Dupa ce liderii organizatiei municipale a PDL au cerut santionarea si indepartarea liberalilor cu probleme penale, actualii membri ai partidului din Podu Ros au trecut si ei la atac. Si nu oricum, ci prin interpusi. Recent, deputatul Costel Alexe a trimis o scrisoare catre liderii PDL prin care cerea explicatii pentru declaratiile lui Dragomir Tomaseschi, lider al filialei municipale. Cristian Adomnitei, actual lider al PNL Iasi, nu a vrut sa se pateze pe maini si sa-i atace pe cei din PDL, asa ca i-a pus pe altii sa sara cu acuze. Liberalii s-au aratat deranjati de faptul ca li s-a cerut sa renunte la toti penalii din partid si au trecut ei la atac.

„Prin prezenta, va transmitem rugamintea de a ne comunica pozitia oficiala a Partidului National Liberal- filiala Iasi privind afirmatiile grave ale domnului Dragomir Tomaseschi, prin care domnia sa solicita Partidului National Liberal – filiala Iasi, in afara oricarei baze statutare, sa sanctioneze, sa excluda si sa retraga din viata publica, anumiti colegi liberali. De asemenea, va solicitam adoptarea unor masuri statutare de sanctionare privind pozitia domnului Dragomir Tomaseschi, copresedinte al organizatiei municipale PNL Iasi „, se arata in adresa trimisa de deputatul Costel Alexe. Si asta nu este tot.

Dupa ce Tomaseschi a  cerut sanctionarea lui Marius Bodea pentru promovarea imaginii detinutului Relu Fenechiu in cadrul unui eveniment public, liberalii lui Adomnitei au luat iarasi foc. In plus, curios, cei din PNL cer explicatii pentru intentia membrilor PDL de a initia un referendum pentru demiterea primarului municipiului Iasi. „Va informam ca in sedinta Biroului Politic Teritorial al Partidului National Liberal – filiala Iasi s-a adus in discutie pozitia domnilor Mihai Razvan Ungureanu, primvicepresedinte al Partidului Democrat Liberal si Dragomir Tomaseschi, presedinte al organizatiei municipale PDL Iasi privind initierea unui referendum de demitere a primarului municipiului Iasi, Gheorghe Nichita. Solicitam sa ne comunicati pozitia oficiala a Partidului Democrat Liberal – filiala Iasi cu privire la declaratiile lui Mihai Razvan Ungureanu si Dragomir Tomaseschi”, a mai sustinut Costel Alexe.
Comentarii
 • Lichele pupincuro-fenechizde …. Adormitei, paznic la cartierul lui felechiu, cozmanciuci barman la discoteca lui, la fel și Alexe… Toți o apa si un pământ, actuali oameni pulitici venerabili, gelati la par si zero sub ….

 • D-le Costel Alexe, cea ce nu va face MRU și Tomașeschi, adică să-ți răspundă, o voi face eu. În primul rând, în mod intenționat da-ți titulatura de PDL-iști celor doi, dacă cumva ați uitat, pe vremea când erați la braț cu Jiji, MRU și Tomașeschi reprezentau Forța Civică, nu PDL-ul, alianța ACL inclusiv de dvs. asumată, a creat această conjuctură. Dar să trecem la ceea ce vă ustură astăzi, ”corupții un pas în spate”, măi PNL-iștilor, asta a rezultat din votul de pe 16, dacă cumva ați uitat, Tomașeschi și cu MRU, doar va amintit…Pentru adevărații PNL-iști, adică aceia care nu sunt lăsați în față, am un mesaj, simplu dealtfel, aveți grijă că ieșenii sunt cu ochii pe voi, deci, nu le permiteți celor corupți din partidul vostru să vă compromită.

  • Costel Alexa, o nulitate intelectuala si profesionala, fost tutar al lui Don’ Relu se gaseste sa vorbeasca! Daca nu era partidul era un neica nimeni si era platit cu minimul pe economie. Ca sa se dea mare ce activ e el si-a angajat o gurista Gugiuman sa se dea la toti „dusmanii” pe FB.

  • Va fi liniste in noul PNL atunci cand radacinile domnului Adomnitei vor fi taiate complet, astfel ca manevrele lui extrem de nocive in judet sa nu mai existe.

 • De ce vorbeste Alexe de PDL? Acum nu sunt toti o apa si un pamant?PNL-ul a fost detergent pentru PDL,iar acum fostii PDL-isti ii murdaresc din nou.Incurca-i drace!

 • MARELE DIRECTOR BODEA SE LAUDA IN VREMURILE BUNE CA MERGE PENTRU RELU PINA IN PINZELE ALBE .
  mariusica TE ROG DUTE LA DOCTOR VICOL SI VEZI CE TI FACE MAGISTRUL.

 • Varujan Vosganian este acuzat de Dicot si parlamentul a votat pt protejarea sa in fata procurorilor .Adomnitei ,Oprea si cei din PNL se opun unui stat de drept?

  • Stai liniștit, săptămâna viitoare se reiterează solicitarea încuviințării, pentru arestare. Degeaba se agită toți, Kovesi a plecat mult mai devreme cu colindatul, anul acesta, iar DIICOT-ul nu se va lăsa mai prejos, pleacă și ei cu colindul…

   • Scuze, uitasem. Auzi d-le Adomniței, cică undeva prin județ ar exista o poveste (cu înscrisuri), din care rezultă o ȚEAPĂ trasă la o școală, de vreun ”bulion de epuroi” și, cică se cam poate dovedi că Dvs. și cu madame Lănțișor v-ați fi murdărit cu bulionul în cauză. Poate că da, poate că nu…Sper să nu apară pe youtobe, vreun filmuleț.

    • Poate ii trebuie un bulion de epuroi lui adormitei pt penthouse-ul din popou de la frații dinamita care construiesc blocuri …

 • Voi , astia de la BZI , sunteti un fel de Antena 3? Laudati pe cei care va platesc si scrieti prostii despre cei din tabara adversa? Vlad Rotaru …un jurnalist profesionist ce sa mai.Esti penibil , un fel de tanar comunist :))))))

Adauga un comentariu