Eveniment-Social

A inceput ornarea Copoului pentru Sarbatorile de Iarna

Publicat: 11 nov. 2014
1

Potrivit celor din primarie, bugetul sarbatorilor din acest an nu a fost inca stabilit, anuntandu-se insa faptul ca incasarile de la comerciantii care au participat la Sarbatorile Iasului, de peste un milion de lei, ar urma sa fie utilizate in acest sens.

„Un program va fi prezentat in perioada urmatoare. Colegii nostri de la biroul de evenimente au in analiza mai multe planuri legate de amplasarea casutelor unde vor avea loc evenimentele si de stabilirea amplasamentului bradului. De principiu actiunile sunt deja creionate, trebuie sa le si dam o forma organizatorica”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica.

Chiar daca programul sarbatorilor nu este inca stabilit, cei de la Servicii Publice au si inceput sa se ocupe de impodobirea orasului. „Am intrat deja in Parcul Copou cu montarea luminilor si instalatiilor specifice sarbatorilor de iarna. Am inceput deja pregatirile pentru aducerea brazilor. Si anul acesta ii vom aduce de la Pipirig. Am primit un set de fotografii, analizam ce variante avem si urmeaza sa dam comanda pentru brazii care vor fi montati in zona centrala si in cartiere”, a declarat Laurentiu Ivan, directorul SC Servicii Publice Iasi.
Adauga un comentariu