Actualitate

A inceput circul politic. Partidele se intrec in plangeri electorale

Publicat: 16 mai 2016
1

Prima parte a campaniei electorale a adus deja o multime de plangeri la Biroul Electoral Municipal Iasi. Formatiunile politice si candidatii indepedenti au ajuns sa se balacareasca pe tema afiselor puse in locurile special amenajate. Candidatii au ajuns sa se reclame reciproc, fie ca gasesc lipite afisele altora peste cele ale lor, fie ca au suprins oamenii vreunui candidat rupand afisele si cate si mai cate. Campioni la plangeri sunt cei de la PNL, care au ajuns sa depuna din ce in ce mai multe reclamatii, dupa ce au fost initial reclamati de PMP.

Liberalii au depus si ei la randul lor o plangere impotriva PMP, pe motiv ca acestia lipesc afise prin oras purtand tricouri cu insemnele partidelor, lucru interzis in noua lege electorala. Asta dupa ce PMP i-a reclamat pe liberali ca au ajuns sa lipeasca afisele lor peste cele ale formatiunii lor. În motivarea plângerii se arata ca, în ziua de 6 mai 2016, reprezentantii PNL au rupt si înlocuit afisele electorale, amplasate în mod legal, în urmatoarele locatii: intersectia bld. Poitiers cu soseaua Bucium; intersectia Soseaua Bucium cu Soseaua Bârnova, la Hanul Trei Sarmale, intersectia Soseaua Bucium cu strada Plopii fara sot, zona statiei de autobuz.

PNL s-a suparat si pe cei de la ALDE, reclamati ca si ei lipesc afise peste cele ale partidului lor. Si asta nu e tot. Liberalii s-au suparat si pe independentul Andrei Postolache, care ar fi lipit si acesta afise peste cele ale PNL. Un alt candidat indepedent, Mihai Lupu, a depus o plangere prin care a reclamat ca pe un panou electoral au fost lipite mai multe afise ale aceluiasi candidat, lucru interzis de lege. Asta s-a intamplat in mai tot orasul, iar Lupu a reclamat acest lucru la Biroul Electoral. Membrii Biroului au decis sa-i aprobe plangerea si au dispus partidelor sa inlature surplusul de afise de pe fiecare panou electoral in parte.
Comentarii
 • Incredibil! Candidatii la functiile de primar si consilieri din judetul Iasi se intrec in incompetenta, imoralitate si impostura!! CLASAMENT:
  1 PETRU MOVILA prost,mincinos,hot,afemeiat,incult
  2 VIOREL BLAJUT prost,mincinos,hot,afemeiat,incult
  3 CAMELIA BOGDANICI mincinoasa,escroaca,aroganta,incapabila
  4 MARIUS BODEA foarte arogant,mincinos,hot,usor de manipulat
  5 TRAIAN DOBRE prost,mincinos,mare hot
  6 ANDREI POSTOLACHE un securist scos din maneca, la plesneala
  7 ANCA PREDA a luat mai toate relele din cutia Pandorei
  8 MIHAI CHIRICA prost,mincinos,hot,afemeiat,incult
  RESTUL NICI MACAR NU TREBUIE POMENITI
  ALEGETI !!! SUCCES !!!

Adauga un comentariu